Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 07/09/2018
GaRtBnX.....
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 07/09/2018
(07/09/2018, Saat: 23:26)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GaRtBnX.....
Dikkat ettim de komşum sizin resimlerde hiç jilet olmuyor. Özel bir sebebi mi var? Yoksa reklam olmasın diye mi ?
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 07/09/2018
(07/09/2018, Saat: 23:31)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dikkat ettim de komşum sizin resimlerde hiç jilet olmuyor. Özel bir sebebi mi var? Yoksa reklam olmasın diye mi ? Eskiden jilet koyuyordum fotoğraflara, sonradan bıraktım... Belli bir nedeni yok...
GaRtBnX.....
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - AKadir - 08/09/2018
[url=http://...........
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - AKadir - 08/09/2018
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 08/09/2018
@GartBnx , @AKadir dostlar sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Kepo - 08/09/2018
[img][/img]İyi geceler. Forumda yeniyim, gelir gelmez günün tıraşı bölümüne yorum yapmam yanlış anlaşılmasın yaklaşık 2 seneden beri geleneksel tıraş sevdalısıyım.
Omega via barberia-Fructi krem, Rossman Fırça, Ming Shi S2000 jilet tutucu, Shark jilet, Red One Balsam ve Skin Bracer By Mennen Losyon ile cumartesi gününe başlıyorum. Herkese güzel tıraşlar diliyorum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Gentleman - 08/09/2018
(08/09/2018, Saat: 02:07)Kepo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [img][/img]İyi geceler. Forumda yeniyim, gelir gelmez günün tıraşı bölümüne yorum yapmam yanlış anlaşılmasın yaklaşık 2 seneden beri geleneksel tıraş sevdalısıyım.
Omega via barberia-Fructi krem, Rossman Fırça, Ming Shi S2000 jilet tutucu, Shark jilet, Red One Balsam ve Skin Bracer By Mennen Losyon ile cumartesi gününe başlıyorum. Herkese güzel tıraşlar diliyorum.
@Kepo Foruma hoşgeldiniz. Sıhhatler olsun. İstediğiniz yere yorum yapınız, yanlış anlaşılacak hiçbir şey yok bunda lakin forumda adettendir, müsait oldugunuz bir vakit tanışma başlığına bir konu açıp kendinizden bahsedin.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Kepo - 08/09/2018
(08/09/2018, Saat: 02:20)Gentleman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Kepo Foruma hoşgeldiniz. Sıhhatler olsun. İstediğiniz yere yorum yapınız, yanlış anlaşılacak hiçbir şey yok bunda lakin forumda adettendir, müsait oldugunuz bir vakit tanışma başlığına bir konu açıp kendinizden bahsedin.
O aşamayı atlamışım, en kısa zamanda adet yerini bulacak. Hatırlatma için teşekkür ederim.
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 08/09/2018
Sotd...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|