Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 17/09/2018
@PisPorsuk sakal kaç günlüktü ve kaç perdede tıraş bitti ?, merkurün makinelere şu sıralar ilgim var o yüzden soruyorum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 17/09/2018
(17/09/2018, Saat: 15:08)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @PisPorsuk sakal kaç günlüktü ve kaç perdede tıraş bitti ?, merkurün makinelere şu sıralar ilgim var o yüzden soruyorum
Sakal 1 haftalıktı ve tıraş 2 perdede bitti.
Merkur 34G mesela mild olmasına rağmen Mühle R89 dan birazcık daha yakın tıraş veriyor
Bir haftalık sakala bol kısa kısa çekişli ve bol makine yıkamalı bir tıraş oldu
Hergün tıraş için mükemmel bir seçim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 17/09/2018
Pazartesi sabahı tıraşı...
Gillette Superspeed tıraş aleti,
Astra yeşil jilet,
Yaqi Sentetik Fırça,
Efrasyab sabun (Kantaron yağlı),
Floid aftershave,
Özgün Bey'in Hermes losyonu.
Superspeed ile Astra yeşil jilet harika uyum sağladı. İki perde tıraş oldum ve sonrasında elim yüzümde gezip duruyordu
@Efrasyab komşumun sabunlarını oldum olası beğeniyorum. Kahveli sabunu yeni bitirdiğim için kantaron yağlı sabunu ilk kez deneme fırsatı buldum ve yine çok güzel bir sabun olmuş. Ellerine sağlık Kemal Hocam.
@ozgun41 Özgün Bey losyon hakkında yorum yazmak için bir süre kullanmayı beklemiştim. Losyon gerçekten çok başarılı olmuş. Kokusu da çok güzel, tıraş sonrası yatıştırıcılığı da. Tıraş olmadığım zamanlarda bile ara sıra kullanıyorum Ben Hermes kokulu olanı almıştım ancak sürekli methedilen vanilya kokulu olanda da aklım kalmadı değil. Umarım bundan sonra sıra ona gelecek.
Sıhhatler olsun...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 17/09/2018
(17/09/2018, Saat: 17:02)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazartesi sabahı tıraşı...
Gillette Superspeed tıraş aleti,
Astra yeşil jilet,
Yaqi Sentetik Fırça,
Efrasyab sabun (Kantaron yağlı),
Floid aftershave,
Özgün Bey'in Hermes losyonu.
Superspeed ile Astra yeşil jilet harika uyum sağladı. İki perde tıraş oldum ve sonrasında elim yüzümde gezip duruyordu
@Efrasyab komşumun sabunlarını oldum olası beğeniyorum. Kahveli sabunu yeni bitirdiğim için kantaron yağlı sabunu ilk kez deneme fırsatı buldum ve yine çok güzel bir sabun olmuş. Ellerine sağlık Kemal Hocam.
@ozgun41 Özgün Bey losyon hakkında yorum yazmak için bir süre kullanmayı beklemiştim. Losyon gerçekten çok başarılı olmuş. Kokusu da çok güzel, tıraş sonrası yatıştırıcılığı da. Tıraş olmadığım zamanlarda bile ara sıra kullanıyorum Ben Hermes kokulu olanı almıştım ancak sürekli methedilen vanilya kokulu olanda da aklım kalmadı değil. Umarım bundan sonra sıra ona gelecek.
Sıhhatler olsun...
Komşum, beğenmenize çok mutlu oldum, iyi günlerde kullanın keyifli tıraşlar olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 17/09/2018
Cümleten sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 18/09/2018
GaRtBnX.....
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 18/09/2018
(18/09/2018, Saat: 19:18)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GaRtBnX.....
Sıhhatler olsun Burak
Subliminal mesajın kime bakiyim
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 18/09/2018
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 18/09/2018
(18/09/2018, Saat: 21:08)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler olsun komşum tespihi ayrıca begendim Yeşim taşımı ?
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 18/09/2018
Teşekkür ederim üstat saygılarımla
|