Günün Tıraşı (SOTD) - kokopelli - 25/10/2018
@dikdik_s valla daha önce Dorco ve Permatik'in banyo kullan-at'larini da denedim ama Wilkinson en agresifi çıktı. Zaten bu modeli yabancı sitelerde de "operasyon öncesi temizlik tıraşı" için satıyorlarmış.
~SB
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 25/10/2018
Tüm dostlara sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - mehmetk1907 - 25/10/2018
(25/10/2018, Saat: 13:47)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s valla daha önce Dorco ve Permatik'in banyo kullan-at'larini da denedim ama Wilkinson en agresifi çıktı. Zaten bu modeli yabancı sitelerde de "operasyon öncesi temizlik tıraşı" için satıyorlarmış.
~SB Operasyon öncesi temizlik olayı iyiymis
Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 25/10/2018
Parker Variant ve kanatları altındaki arkadaşlar ile...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 27/10/2018
sıhhatler olsun komşular
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 27/10/2018
Su jaguar 236yı cok seviyorum tipini, bendede var. Hatta gomalac cila aldım ugrasıp yapılsa guzel olur hayalim var.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - onur98 - 27/10/2018
(27/10/2018, Saat: 16:07)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Su jaguar 236yı cok seviyorum tipini, bendede var. Hatta gomalac cila aldım ugrasıp yapılsa guzel olur hayalim var.
Muhtemelen bana olan size de oluyor komşum.
fıçı tarzı bir dizaynı ile içinizdeki şarap, viski ya da yayık ayranı sevginizi tetikliyor ve o nedenle ayrı bir şirin görünüyor kerata.
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 28/10/2018
Jiletli ustura tıraş becerimi geliştirmeye çalışıyorum.Sadece sol elimi kullandığım için yüzümün ters tarafında ve çene altında gerçekten zorlanıyorum.
Tıraşta iki elini kullanabilenlere özenmemek mümkünmü.
Biraz yanma ve noktasal kanamalar haricinde kazamız yok.Jiletli ustura yerli olunca tüm ekipmanı yerli yapmaya karar verdim.
Tüm dostlara sıhhatler olsun...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 28/10/2018
(28/10/2018, Saat: 18:00)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Jiletli ustura tıraş becerimi geliştirmeye çalışıyorum.Sadece sol elimi kullandığım için yüzümün ters tarafında ve çene altında gerçekten zorlanıyorum.
Tıraşta iki elini kullanabilenlere özenmemek mümkünmü.
Biraz yanma ve noktasal kanamalar haricinde kazamız yok.Jiletli ustura yerli olunca tüm ekipmanı yerli yapmaya karar verdim.
Tüm dostlara sıhhatler olsun...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sıhhatler olsun bi pazar tıraşı olayım diyordum ki de alet yerine yine ustura tercihi olacak. Görünce özendim galiba
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 28/10/2018
GaRtBnX.....
|