Günün Tıraşı (SOTD) - volkanerozan - 02/11/2018
Cümleten merhaba, alet 42c kafa üst kapak rimei
Sakalım üç günlükdü.voskhod jileti ilk kez kullandım,çok beğendim, beklediğimden çok dağa keskin çıktı.
Son zamanlarda yeni olsun, beğenmediğim tekrar kullandığım jiletler olsun, neredeyse hepsini beğeniyorum. Nedeni arko sabunu terketmem mi? Tekniğimin artık oturmuş olmasımı? bilemedim.
Cümleten sıhhatler olsun komşular
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 02/11/2018
GaRtBnX.....
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Gentleman - 02/11/2018
Benim için günün tıraşı, Cella için aile fotoğrafı...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 02/11/2018
Cümleten sıhhatler olsun arkadaşlar
Gentlaman üstadım aynen öyle olmuş cella torun tombalak hepsi bir karede
GartBnx üstadım nivea body shaving in tıraş performansını nasıl değerlendirirsiniz ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 03/11/2018
T.N.Dickinson's Cadı Fındığı Cilt Sıkılaştırıcı Tonik
Semogue S.o.c. Kiraz Domuz Kılı
Rockwell R1 Kelebek Tip
Haslinger Schafmilch(Koyun Sütü) Sabun
Gillette Super Silver (Fransa)
Aloe Vera Sap
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 03/11/2018
Tüm komşularıma sıhhatler olsun. Her zaman ki gibi taze ve canlı kareler gelmiş. İnsanda tıraş olma hissiyatı yaratıyor.
@Ibra35 komşum, ekipmanlarınızdan SOC ve R1 şu an tam olarak radarımda (belki de bugün satın alma yapacağım)
Özellikle R1'i nasıl değerlendirirsiniz? Değermi almaya? Çünkü kafamda ki rakibi bir de Timor 1322 var?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Pele69 - 03/11/2018
Tüm komşulara sıhhatler olsun. @Ibra35 komşum aloevera bitkisini direk yüzemi sürüyorsunuz. Bitkiyi nereden temin ettiniz merak ettim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 03/11/2018
(03/11/2018, Saat: 10:48)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularıma sıhhatler olsun. Her zaman ki gibi taze ve canlı kareler gelmiş. İnsanda tıraş olma hissiyatı yaratıyor.
@Ibra35 komşum, ekipmanlarınızdan SOC ve R1 şu an tam olarak radarımda (belki de bugün satın alma yapacağım)
Özellikle R1'i nasıl değerlendirirsiniz? Değermi almaya? Çünkü kafamda ki rakibi bir de Timor 1322 var?
İki üründende memnun kaldım.S.O.C. domuz 1.5 yıldır kullanıyorum.Kullandıkça keyif vermeye devam ediyor.R1 işçiliği hoşuma gitti.İmpa Tic. Mustafa bey ile istişare ederek aldım.Mild olarak tarif ediliyor,sanıyorum kullanılan jiletlere bağlı olarak performansı artıyor.Ben böyle hissettim.Timor aletleri incelemiştim.Fakat aklımda Rockwell hep vardı.Şimdiden hayırlı olsun,sıhhatler olsun.
(03/11/2018, Saat: 11:26)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşulara sıhhatler olsun. @Ibra35 komşum aloevera bitkisini direk yüzemi sürüyorsunuz. Bitkiyi nereden temin ettiniz merak ettim
Bitkiden saksılarda yetiştiriyorum,biraz arsız bir bitki.Çiçekçilerde yada bulunabilir sanıyorum.Aloe vara'nın çok fazla çeşidi var.Yanlış bilmiyorsam bir kaç düzinesi işe yarar olanmış.Alırken bilerek almakta fayda var.
Nasıl kullanıyorum; olgunlaşmış bir yaprak koparıyorum.Boyuna kesiyorum ve yüzüme sürüyorum zaten anında sıvı salgılıyor.Sonra hafif kurumaya başlayınca sabunla köpürtmeye geçiyorum.Doğal yöntem hoşuma gidiyor kullanıyorum.Sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 03/11/2018
(03/11/2018, Saat: 14:11)Ibra35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bitkiden saksılarda yetiştiriyorum,biraz arsız bir bitki.Çiçekçilerde yada bulunabilir sanıyorum.Aloe vara'nın çok fazla çeşidi var.Yanlış bilmiyorsam bir kaç düzinesi işe yarar olanmış.Alırken bilerek almakta fayda var.
Nasıl kullanıyorum; olgunlaşmış bir yaprak koparıyorum.Boyuna kesiyorum ve yüzüme sürüyorum zaten anında sıvı salgılıyor.Sonra hafif kurumaya başlayınca sabunla köpürtmeye geçiyorum.Doğal yöntem hoşuma gidiyor kullanıyorum.Sıhhatler olsun
Hangi çeşitleri olduğu konusunda bilği verirmisiz?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 03/11/2018
Nette gezerken denk geldi aloa vera bitkisi
https://zebramo.com/products/316344178/aloe-vera-bitkisi
|