Günün Tıraşı (SOTD) - mehmetk1907 - 09/11/2018
@mimaras komşum bende temizel gold fırçayı merak ettim nerden tedarik ettiniz acaba, memnunmusunuz?
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 09/11/2018
Nivea ürünlerini koku, kayganlık, yastıklama, yatıştırıcılık olarak çok beğendim. @impaticaret Mustafa bey getirirse edinmenizi tavsiye ederim...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mimaras - 09/11/2018
@FearOfATG @mehmetk1907 komşularım teşekkür ederim.
@FearOfATG komşum konu ve link burada : http://www.geltir.com/showthread.php?tid=9666
başarılı bir klon, ben çok beğendim.
@mehmetk1907 komşum, üsküdarda bir milyoncuda denk gelmişti ordan aldım.
Yerli olarak Lider ve jaguar kullandım bu markalardan iyi, hatta abartı gelmezse semogue 1305 den bile iyi diyebilirim.
Tabi bana göre, uçları hem çabuk çatallaşıyo, hem de aşırı yayılmıyor. Omurgası sağlam. Orta karar diyebiliriz. Fiyatı da 10 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 09/11/2018
Tüm dostlara sihhatler olsun...
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mehmetk1907 - 09/11/2018
(09/11/2018, Saat: 14:02)mimaras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FearOfATG @mehmetk1907 komşularım teşekkür ederim.
@FearOfATG komşum konu ve link burada : http://www.geltir.com/showthread.php?tid=9666
başarılı bir klon, ben çok beğendim.
@mehmetk1907 komşum, üsküdarda bir milyoncuda denk gelmişti ordan aldım.
Yerli olarak Lider ve jaguar kullandım bu markalardan iyi, hatta abartı gelmezse semogue 1305 den bile iyi diyebilirim.
Tabi bana göre, uçları hem çabuk çatallaşıyo, hem de aşırı yayılmıyor. Omurgası sağlam. Orta karar diyebiliriz. Fiyatı da 10 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Teşekkür ederim komşum bende temizelciyim ama bendeki kıl uzunluğu yeterli olmadığı için bu kadar açılmıyor. Milyonculara bir bakayım bu gold için sanırım tam aradığım şey bu.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - AKadir - 10/11/2018
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - blacklesrum - 10/11/2018
@neoromancer, fotoğraflarınız tablo tadında. Elinize sağlık, sıhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 12/11/2018
Gece tıraşı içi kadromuz.
Fırça için Selman Bey'e, sabun ve jilet icin Onur Bey'e teşekkür ederim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 12/11/2018
GaRtBnX.....
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 12/11/2018
gartbnx bey özel mesajları okumuyormusunuz ?
|