Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 20/11/2018
Tüm arkadaşlara Sıhhatler olsun
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 20/11/2018
(20/11/2018, Saat: 18:51)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sotd...
Bu sabah ki tıraş, cümleten sıhhatler olsun...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Sıhhatler olsun. Fırçanızın düğüm kalınlığı nedir acaba?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 20/11/2018
(20/11/2018, Saat: 18:52)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun. Fırçanızın düğüm kalınlığı nedir acaba?
İyi akşamlar değerli komşular
Fırça
Shavemac 28mm 2 band Silvertip , ATG LE The Rowl
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 20/11/2018
(20/11/2018, Saat: 19:15)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi akşamlar değerli komşular
Fırça
Shavemac 28mm 2 band Silvertip , ATG LE The Rowl
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 30 mm (+-2) bandındaki fırçalara ciddi bir merak uyandı bir süredir içimde. Çok göreceli kavram tabi ki ama kalın düğüm daha bir performans sağlar diye düşünüyorum.
Cvp: RE: Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 20/11/2018
(20/11/2018, Saat: 19:44)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 30 mm (+-2) bandındaki fırçalara ciddi bir merak uyandı bir süredir içimde. Çok göreceli kavram tabi ki ama kalın düğüm daha bir performans sağlar diye düşünüyorum.
26-28mm idealdir "bana göre"
28 üstü fantezi ve zevk olayına giriyor açıkcası
22-24mm porsuk fırçalarım var, onLarıda zevkle kullanıyorum...
Açıkcası tıraş olayına hobisel yaklaştığım için şu iyidir bu böyledir demek çok doğru gelmiyor bana naçizane...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 20/11/2018
Sotd.
Parker 64S
Razorock XxX
Omega 11126
Derby Usta
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 21/11/2018
Ali Bıyıklı jiletli ustura
Permasharp yarım jilet
FrankShaving finest fırça
Efrasyab kantaron yağlı sabun
Gece tıraşı..
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ziyanınjileti - 21/11/2018
(20/11/2018, Saat: 23:41)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sotd.
Parker 64S
Razorock XxX
Omega 11126
Derby Usta
Parker 64s hayırlı olsun komşum. Güle güle kullanın. Memnun musunuz?
Tüm herkese sıhhatler olsun komşular.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 21/11/2018
(21/11/2018, Saat: 06:40)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Parker 64s hayırlı olsun komşum. Güle güle kullanın. Memnun musunuz?
Tüm herkese sıhhatler olsun komşular.
Teşekkür ederim komşum, dün akşam tıraşında ilk kez kutusundan çıkarıp tecrübe ettim. Ağırlığı gerçekten saygı uyandırıyor; bana resmen "sen bi karışma, ben işimi halleder giderim" dercesine tıraşını yaptı ve gitti.
Çok uzun zamandır 3 parçalı alet kullanmıyordum, garipsedim bir. Jileti hissettiriyor ve evet ortanın (bence) 2 tık üstünde bir agresifliğe sahip. Variant 4 ayarında bana kalırsa.
Usta jilet seçimim belki bir tık hatalı oldu bence, böyle bir ilk tecrübe esnasında daha evvelden bildiğim, tanıdığım bir jilet kullanmalıydım. Usta çok gürültücü ve ince geldi bana, ama o kadar sese rağmen istediğim verimi alamadım. Konfor bakımından da eh işte.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ziyanınjileti - 21/11/2018
(21/11/2018, Saat: 10:49)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim komşum, dün akşam tıraşında ilk kez kutusundan çıkarıp tecrübe ettim. Ağırlığı gerçekten saygı uyandırıyor; bana resmen "sen bi karışma, ben işimi halleder giderim" dercesine tıraşını yaptı ve gitti.
Çok uzun zamandır 3 parçalı alet kullanmıyordum, garipsedim bir. Jileti hissettiriyor ve evet ortanın (bence) 2 tık üstünde bir agresifliğe sahip. Variant 4 ayarında bana kalırsa.
Usta jilet seçimim belki bir tık hatalı oldu bence, böyle bir ilk tecrübe esnasında daha evvelden bildiğim, tanıdığım bir jilet kullanmalıydım. Usta çok gürültücü ve ince geldi bana, ama o kadar sese rağmen istediğim verimi alamadım. Konfor bakımından da eh işte.
Komşum yeni jileti deneyemedim ama 64s konusunda katılıyorum. Ben de ilk elime aldığımda elime çekiç almış gibi hissetmiştim. R41 den daha uzun bir sapa sahip ve ağırlık dengesi çok iyi. Kendi ağırlığı ile yüzünüzde akıyor. Hayırlı olsun tekrardan komşum, keyifli tıraşlarınız olsun. =)
|