RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 25/11/2018
(25/11/2018, Saat: 10:04)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkür ederim, bir daha ki tıraşata kullanır yazarım
@GartBnx üstat fırçanı kıskandım![Tongue Tongue](http://www.geltir.com/images/smilies/tongue.png)
benim Alt-Innsbruck Eau de Cologne'nin neden pıspısı yok döke döke bitti ? ? Fırça Lee'den aldığın ilk fırça. Sanırım en iyi fırçam diyebilirim..
Ben pıspısı kendim taktım, @Tahir bey boş bir şişe vermişti onun pıspısı tam oldu...
GaRtBnX.....
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 25/11/2018
Merhaba komşular,mevsimide hazır gelmişken greyfurt ile günün tıraşını oldum.TOBS işini iyi yaptı.
Kullandığım malzemeler:
Taylor of old bond street Greyfurt tıraş kremi
Yaqi 26mm sentetik tıraş kremi
Rockwell R1 kelebek tip tıraş aleti
Astra yeşil jilet
Omega Şap
Arko Comfort Tıraş Sonrası Krem
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 25/11/2018
Sıhhatler olsun İbrahim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 25/11/2018
Sabunsuz fırçasız shave of deli, tavsiye etmiyorum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 25/11/2018
@abdussamedy komşum sıhhatler olsun kendini aşmıssın artık bence diyorum fazla risk iyi değil permatik bandını kırararak 2 hafta gidiyor bir dene hem ekonomik hemde ustra hissiyati
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 25/11/2018
@jegal al bitane yuma, koruma barlarını penseyle kır, kırdığın yerdeki fazlalıkları,çapakları güzelce eyele zımparala, permatik ucu kırmaktan kurtul
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mehmetk1907 - 25/11/2018
(25/11/2018, Saat: 22:48)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @jegal al bitane yuma, koruma barlarını penseyle kır, kırdığın yerdeki fazlalıkları,çapakları güzelce eyele zımparala, permatik ucu kırmaktan kurtul ![Wink Wink](http://www.geltir.com/images/smilies/wink.png) Komşum yumanin barını kırmakla uğraşmak yerine alt tablayi takmadan direk jilet ve ust tablayi takarak olmuyor mu o iş, sırf meraktan soruyorum yapabileceğim bir şey degil benim aslında?
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 26/11/2018
(25/11/2018, Saat: 23:23)mehmetk1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum yumanin barını kırmakla uğraşmak yerine alt tablayi takmadan direk jilet ve ust tablayi takarak olmuyor mu o iş, sırf meraktan soruyorum yapabileceğim bir şey degil benim aslında? Merhaba, eskilerden hala çokça var o şekilde kullanan.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 26/11/2018
(25/11/2018, Saat: 23:23)mehmetk1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum yumanin barını kırmakla uğraşmak yerine alt tablayi takmadan direk jilet ve ust tablayi takarak olmuyor mu o iş, sırf meraktan soruyorum yapabileceğim bir şey degil benim aslında?
Alt tablasız jileti sağlam ve düzgün tutmuyor, benim dediğim şekliyle daha iyi çokta basit zaten hazırlaması
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 26/11/2018
@erfa Erol abi teşekkürler.
(25/11/2018, Saat: 21:29)erfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun İbrahim
|