Günün Tıraşı (SOTD) - mehmetk1907 - 26/11/2018
@abdussamedy @FearofAtg teşekkürler cevaplar için.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 26/11/2018
Efrasyab ardıçkatranı sabunu ve Ertan Süer forum usturasıyla pazar gecesi keyfi:
Herkese sıhhatler olsun, iyi haftalar...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 26/11/2018
Çok güzel ve klasik bir kare olmuş hocam. Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - rocnel - 26/11/2018
(22/11/2018, Saat: 21:19)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dunyanın ilk ve tek komple paslanmaz celik (TTO) cevir ac makinası. Rocnel TTO.
İscilik gorunum,tasarım tek kelime ile mukemmel onu zaten soylemeye gerek yok ama tırasıda bir o kadar guzel.
Well done Rocnel well done
(22/11/2018, Saat: 21:35)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s sıhhatler olsun @Rocnel Murat ustanın hediyesi de yerinde olmuş hem ilk ve hem de özel makina dünyada eşi benzeri Yok . Sağlıkla kullan .
(23/11/2018, Saat: 15:34)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel günlerde kullan Serdar Abi @dikdik_s, çok güzel düşünülmüş bir hediye olmuş.
(23/11/2018, Saat: 15:49)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar cok tesekkurler guzel yorumlarınız icin. Oncelikle belirteyim, hediye veya aldıgım birsey degil; makina tek ornek bir prototip. Murat beyin ustunde uzun zamandır calıstıgı bir proje, bana da denemem icin gondermisti sagolsun. Uzerinde calısılıp son kullanıcıya yonelik satısı icin bazı teknik uretim islemlerinde degisiklik olabilir. Ayrıca ozel bir proje oldugu icin satısı da cok adetli degil senede 5-6 adet yapılması planlanıyor. Ozel ve maliyetli bir proje olacak. Yakın zamanlarda alabilecegimiz bir urun degil. Murat beyi ozelden soru yagmuruna tutmayalım
Dış kapının mandalı biri olarak, üreticisinin önüne gecip makinanın fotolarını hazır fiyatı belli nihai bir ürün olmadıgı icin çok paylasmak istemedim. Deneyip varsa gordugum artı ve eksileri Murat Beye ilettim. Ama bu uretim oncesi prototipi bile harika tıras veren çok guzel bir makine olmus. TTO yu celikten yapmak sanırım bir tıras makinası ureticisi icin hayal gibi birseydir. Bunu başardıgı için Rocnel Murat beyi tebrik ediyorum.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Uzun zamandır bu işlerle çok uğraşamıyorum, foruma da giremedim. Bu aleti kendi kullanımım için ürettim. Uzun zamandır yapmak istiyordum. 24 adet masif çelik parçadan oluşuyor. Geçen sene başlamıştım. Ara ara yaparak sonunda bitirdim. Sap gravür işçiliği. Pim parçaları 904L tipi çelikten yapıldı. Böyle bir ürünü seri şekilde üretmem maalesef mümkün değil. Daha önce instagramdan görüp denemek isteyen arkadaşlar da oldu. Muhtemelen sadece deneme amaçlı bir kaç arkadaş kullanacak. Eksikliklerini değerlendirmelerini alacağım, ona göre revize edip önümüzdeki yaz bir kaç adet yapabilirim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ziyanınjileti - 26/11/2018
(26/11/2018, Saat: 16:34)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Uzun zamandır bu işlerle çok uğraşamıyorum, foruma da giremedim. Bu aleti kendi kullanımım için ürettim. Uzun zamandır yapmak istiyordum. 24 adet masif çelik parçadan oluşuyor. Geçen sene başlamıştım. Ara ara yaparak sonunda bitirdim. Sap gravür işçiliği. Pim parçaları 904L tipi çelikten yapıldı. Böyle bir ürünü seri şekilde üretmem maalesef mümkün değil. Daha önce instagramdan görüp denemek isteyen arkadaşlar da oldu. Muhtemelen sadece deneme amaçlı bir kaç arkadaş kullanacak. Eksikliklerini değerlendirmelerini alacağım, ona göre revize edip önümüzdeki yaz bir kaç adet yapabilirim.
Daha öncede söylemiştim, yine söylüyorum. Rocnel markası, klasik jiletli tıraş aletleri piyasasının Rolls Royce'udur. Keşke daha fazla üretse diyorum ama bence üretim arttıkça kalitede düşecektir. Yeni Rocnel modeli hayırlı olsun. Şimdiden sahibi olacak talihlileri de tebrik ederim.
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 26/11/2018
Çok fantastik makina
Cümleten sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ismailinbiri - 26/11/2018
(26/11/2018, Saat: 18:08)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok fantastik makina
Cümleten sıhhatler olsun
Devrim abi sıhhatler olsun. Makine ateş ediyor
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 26/11/2018
Demeyin hani tekti bu ne oldu cogaldımı diye, foto cekimi icin benden Devrim abiye gecti
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ismailinbiri - 26/11/2018
(26/11/2018, Saat: 19:37)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Demeyin hani tekti bu ne oldu cogaldımı diye, foto cekimi icin benden Devrim abiye gecti
Tahmin ettim abi, bir İzmir buluşmasında bize de nasip olur inşallah
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 26/11/2018
GaRtBnX.....
|