Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 27/11/2018
Sotd...
Razorock Wunderbar Slant malesef Amerikan Personna ciletle de fazla keskin oldu, sırada @ahraz komşumun sorduğu Polsilver ciletle deneme var...
Cümleten sıhhatler olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 27/11/2018
Taşlarla dans sonrasında tıraş Sıhhatler olsun herkese
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 28/11/2018
Ustura (Geltir Ertan Süer-5/8)
Tipsoft fırça
Tallow+steel boreal sabun
Depot as
Sevgili dostlar bir hevesle aldığım usturamı istediğim rahat ve yakın tıraşı alamayınca kenarda tutuyordum.Sabah tıraş öncesi dolabı karıştırırken hadi bi daha diyerek 20 tur kayışlamadan sonra keyifli bir tıraş oldum.Boyun bölgesi biraz kızardı ama daha önceki denemelere göre gayet iyi diyebiliriz.Ali Bıyıklı ile olduğum tıraşlar antreman etkisi yapmış sanki.
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 28/11/2018
(28/11/2018, Saat: 13:19)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ustura (Geltir Ertan Süer-5/8)
Tipsoft fırça
Tallow+steel boreal sabun
Depot as
Sevgili dostlar bir hevesle aldığım usturamı istediğim rahat ve yakın tıraşı alamayınca kenarda tutuyordum.Sabah tıraş öncesi dolabı karıştırırken hadi bi daha diyerek 20 tur kayışlamadan sonra keyifli bir tıraş oldum.Boyun bölgesi biraz kızardı ama daha önceki denemelere göre gayet iyi diyebiliriz.Ali Bıyıklı ile olduğum tıraşlar antreman etkisi yapmış sanki.
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Keyifli tıraşların devam etsin.
Boyun bölgesinin kızarması
1- Yeteri kadar köpükle sakalın yumuşatılmamasından mı ?
2- Yukarıdan aşağıya değil de aşağıdan yukarıya tıraş olunmasın mı?
Ya da başka bir nedenden mi oluştu.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 28/11/2018
@manuple komşum ben galiba boyun bölgesi temiz olsun diye aynı yerden ısrarla birkaçkez geçtim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 28/11/2018
marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:@manuple komşum ben galiba boyun bölgesi temiz olsun diye aynı yerden ısrarla birkaçkez geçtim.
Sıhhatler olsun abi, deri kayışın üstünden geçtiğin gibi geçtiysen tahriş olması normal Açın dar olsun derim naçizane, selamlar...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 28/11/2018
(28/11/2018, Saat: 16:50)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun abi, deri kayışın üstünden geçtiğin gibi geçtiysen tahriş olması normal Açın dar olsun derim naçizane, selamlar...
Kardeşim tecrübe ücrete tabidir. Biz bu arada birkaç kayış yeriz.
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 28/11/2018
GaRtBnX.....
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - parathormon - 30/11/2018
Yarın sabah kullanacağım tıraş ekipmanlarım. Sizce hangi jilet ?
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 30/11/2018
@parathotmon komşum bence Astra olmadı Wilkinson
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|