Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 09/01/2019
Tüm dostlara sihhatler olsun...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Pele69 - 09/01/2019
Herkese sıhhatler olsun..@neoromancer üstad loccitane sabunundan memnunmusun
Günün Tıraşı (SOTD) - EskUyeMhmt_G - 09/01/2019
@Pele69 komşum o sabun değil, tıraş kremi.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Pele69 - 09/01/2019
(09/01/2019, Saat: 23:10)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Pele69 komşum o sabun değil, tıraş kremi.
komşum sabun gibi duruyor kutusuyla düzelttiğin iyi oldu
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kasim1 - 10/01/2019
Parker 90r
Gilette wilkinson (2)
Arko stick sabun
İsana porsuk fırça
Hattrick after shave
2 günlük sakalda çene bölgesinde hafif çekiştirme oldu
Tiraşdan sonra çok hafif bi yanma oldu bakalım 3.cü tıraşımda nasıl bi sonuc alıcam cuma günğ görüşmek üzere bol köpüklü tıraşlar
Günün Tıraşı (SOTD) - turkoglum13 - 10/01/2019
Bugun tam olarak ilk jiletli ustura deneyimi gerceklestirdim. Biyik bolgesinde ince bi cizik disinda tahris dahi yasamadim desem yeridir.
Ustura - Dovo shavette yi bana hediye eden @Sofistike komsuma cok tesekkur ederim.
Jilet - Eski uretim perma sharp. Oldukca konforlu oldugu icin tercih ettim, yaniltmadigi icin keyifliyim.
Sabun - martin de candre original.
Firca - muhle 25mm silvertip fibre sentetik firca.
Tum dostlara sihhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 10/01/2019
(09/01/2019, Saat: 23:08)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun..@neoromancer üstad loccitane sabunundan memnunmusun
Sabunu denemedim ama kremi iyidir...kokusu ve tıraş sonrası etkisi güzel
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sofistike - 10/01/2019
(10/01/2019, Saat: 01:04)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugun tam olarak ilk jiletli ustura deneyimi gerceklestirdim. Biyik bolgesinde ince bi cizik disinda tahris dahi yasamadim desem yeridir.
Ustura - Dovo shavette yi bana hediye eden @Sofistike komsuma cok tesekkur ederim.
Jilet - Eski uretim perma sharp. Oldukca konforlu oldugu icin tercih ettim, yaniltmadigi icin keyifliyim.
Tum dostlara sihhatler olsun.
@turkoglum13;
Mehmet bey sıhhatler olsun, komşum keyifli bir tıraş geçirdiğiniz için ben sizden daha mutlu oldum.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 10/01/2019
(10/01/2019, Saat: 01:04)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugun tam olarak ilk jiletli ustura deneyimi gerceklestirdim. Biyik bolgesinde ince bi cizik disinda tahris dahi yasamadim desem yeridir.
Tum dostlara sihhatler olsun. Sıhhatler olsun Mehmet hocam. Yolun sonu çelik usturaya gider mi?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 10/01/2019
Cümleten sıhhatler olsun. @neoromancer üstadım şu öve öve bitirilemeyen Plisson fırça hakkındaki görüşlerinizi ve nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz?
|