En Son Ne Aldınız ? - Bakımlı Erkek - 16/04/2022
Üye
Merhaba,uzun bir bekleyişten sonra Henson AL-13 Razor Medium kargom geldi.
Tıraş Keyfi Forum @ŞaFaK Şafak abim sayesinde deneme fırsatı bulmuş ve Henson AL-13 Razor Medium tıraş aletini çok beğenmiştim.
Günlük sakal tıraşlarının veya 1-2 günlük sakal tıraşlarının vazgeçilmezi olarak Henson Razor Medium tıraş aletini nitelendirebilirim.
Henson AL-13 ile jilet kesiği imkansıza yakın.Jilet hissiyatı olmadığında ekleyerek geleneksel ıslak tıraşa gönül verecek olan yeni hobidaşlara öneriyorum.
Günlük sakal tıraşı olan veya 1-2 günde bir sakal tıraşı olan deneyimli hobidaşlar içinde uygun bir tıraş aletidir.
Sağlıklı ve mutlu günler dileklerimle.
Keyifli forumlar ve tahrişsiz tıraşlar dilerim.
Hayırlı Ramazanlar dileklerimle.
CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - Bakımlı Erkek - 16/04/2022
(16/04/2022, Saat: 22:28)Bakımlı Erkek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üye
Merhaba,uzun bir bekleyişten sonra Henson AL-13 Razor Medium kargom geldi.
Tıraş Keyfi Forum @ŞaFaK Şafak abim sayesinde deneme fırsatı bulmuş ve Henson AL-13 Razor Medium tıraş aletini çok beğenmiştim.
Günlük sakal tıraşlarının veya 1-2 günlük sakal tıraşlarının vazgeçilmezi olarak Henson Razor Medium tıraş aletini nitelendirebilirim.
Henson AL-13 ile jilet kesiği imkansıza yakın.Jilet hissiyatı olmadığında ekleyerek geleneksel ıslak tıraşa gönül verecek olan yeni hobidaşlara öneriyorum.
Günlük sakal tıraşı olan veya 1-2 günde bir sakal tıraşı olan deneyimli hobidaşlar içinde uygun bir tıraş aletidir.
Sağlıklı ve mutlu günler dileklerimle.
Keyifli forumlar ve tahrişsiz tıraşlar dilerim.
Hayırlı Ramazanlar dileklerimle.
CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Henson Razor Medium AL-13
En Son Ne Aldınız ? - Bakımlı Erkek - 16/04/2022
Razorus.com-Club Razorus'tan Pearl Blaze Jiletli Tıraş Makinesi, Krom tıraş makinesi satın aldım.Bugün ilk tıraşımı oldum ve çok beğendim.Fevkalede ve muhteşem bir tıraş makinesi.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ekindgn - 17/04/2022
(16/04/2022, Saat: 22:35)Bakımlı Erkek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Razorus.com-Club Razorus'tan Pearl Blaze Jiletli Tıraş Makinesi, Krom tıraş makinesi satın aldım.Bugün ilk tıraşımı oldum ve çok beğendim.Fevkalede ve muhteşem bir tıraş makinesi.
Urunleriniz hayirli olsun, guzel gunlerde kullanmanız dilegiyle,
Pearl Blaze makinasi icin yorumlarinizi iletir misiniz? Malzeme kalitesi, agirlik, denge, kesim hissiyati (mild- agresif) ve mumkunse bir makinayla ornekleme yapabilme şansiniz var midir kesim hissiyati konusunda? ( Ed89, Yaqi Klasik vb)
Teşekkürler,
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - exselans - 20/04/2022
Forumdaki tavsiyeler üzerine Yaqi Sagrada Familia Tuxedo Sentetik Tıraş Fırçasını aldım. Çok yumuşak ve köpüğü iyi tutuyor. Alışageldiğimiz domuz kılı fırçaların papucunu dama atacak cinsten.
En Son Ne Aldınız ? - ekindgn - 26/04/2022
Sevdigim bir sabun sadesi, biter vs diye stokladim, kokusuna yine hayran kaldim. Ozellikle de tıraş sonrasindaki hissiyatini ve nemlendirmesini seviyorum
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - ekindgn - 16/05/2022
1. Pearl Blaze - göz alıcı bir tasarim ve iscilik, muhtesem bir tiras keyfi. Biraz daha denedikten sonra yorumlarımı ekleyecegim.
2. Pearl SSH-05 Taraklı Jiletli Tıraş Makinesi: harika bir kesim hissiyatı, tertemiz.
3. Proraso Sandal: sakallari yumusatmak icin birebir.
Razorus'tan: iyi ki varsiniz...
En Son Ne Aldınız ? - ekindgn - 03/06/2022
Parker 55SL-RG
Çok şık...
En Son Ne Aldınız ? - EmreShaving - 22/06/2022
Babalar günü hediyelerim geldi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mixfruit - 08/07/2022
güle güle kullanın herpiniz bende en son martini with smile traş kolonyası aldım. yurtdışından getirdiler. çok güzeldi gerçekten. başarılar...
|