Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 27/01/2019
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Ben de bugün anladım ki bu sabun kışın kullanılmamalıymış
Rocnel SE-P ile ilk tıraşımı oldum bugün, ilginçtir bu aletle açıyı 30° değilde 45° yapınca bıçağı hissettim. Acaba ben mi bir yerde hata yaptım? Alet inanılmaz uysal ve pürüzsüz bir kullanım sundu. Şahsen beğendim. Yarım jilet kullanması da cabası
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 27/01/2019
Tüm dostlara sıhhatler olsun..
Kokusuyla,koruyuculuğuyla tam mevsim tıraşı oldu..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ismailinbiri - 27/01/2019
(27/01/2019, Saat: 15:51)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Ben de bugün anladım ki bu sabun kışın kullanılmamalıymış
Rocnel SE-P ile ilk tıraşımı oldum bugün, ilginçtir bu aletle açıyı 30° değilde 45° yapınca bıçağı hissettim. Acaba ben mi bir yerde hata yaptım? Alet inanılmaz uysal ve pürüzsüz bir kullanım sundu. Şahsen beğendim. Yarım jilet kullanması da cabası
Komşum sıhhatler olsun. Alet gerçekten güzel, özellikle de mild jiletlerle iyi uyum sağlıyor.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 27/01/2019
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Southwestern - 27/01/2019
(27/01/2019, Saat: 17:06)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm dostlara sıhhatler olsun..
Kokusuyla,koruyuculuğuyla tam mevsim tıraşı oldu..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marek komsum bu fircayi da sen satmis oldun bana
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 28/01/2019
(27/01/2019, Saat: 23:58)Southwestern Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Marek komsum bu fircayi da sen satmis oldun bana
Tam bir fiyat/performans ürünü bence.Bunun avrupalı muadilleri 1000tl/200 usd civarında.Kıl yapısı ve yoğunluğu da çok iyi.Yani akıllı bir yatırım yaptın komşum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ckeskin - 29/01/2019
Taylor of Old Bond Street Grapefruit Tıraş Kremi
Da Vinci Silvertip Fırça
Mühle R41 Kafa + Zeytin Sap
Astra Keramik Jilet
Florida Water Kolonya
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 29/01/2019
Sıhhatler olsun @ckeskin üstad Da Vinci 'nin en hoşuma giden modeli güle güle kullanın.Kullanılan ürünleri yazdığınız için teşekkürler.
(29/01/2019, Saat: 00:30)ckeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Taylor of Old Bond Street Grapefruit Tıraş Kremi
Da Vinci Silvertip Fırça
Mühle R41 Kafa + Zeytin Sap
Astra Keramik Jilet
Florida Water Kolonya
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 29/01/2019
Favorilerimle bugunun tirasi....
Sari Yaqi,
Rex Ambassador,
Son of Zeus sabun ve tiras sonrasi losyon,
Sari Gillette...
https://eksiup.com/53505a9a5362
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ckeskin - 29/01/2019
(29/01/2019, Saat: 01:05)Ibra35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @ckeskin üstad Da Vinci 'nin en hoşuma giden modeli güle güle kullanın.Kullanılan ürünleri yazdığınız için teşekkürler.
Teşekkürler. Fırça'nın ilk kullanımı değil. Bayağıdır koleksiyonda aslında. İki Da Vinci fırçam var. Minimalizme geçişte bir tanesini elden çıkartacağım. Hangisi olacağına karar veremedim sadece.
|