Günün Tıraşı (SOTD) - turkoglum13 - 31/01/2019
(31/01/2019, Saat: 00:12)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @turkoglum13 hemen sıcağı sıcağına alalım MdC Rose izlenimlerini kokudan başlayarak .
Oncelikle fircadan bahsedeyim, yaqi 24mm Giotto sentetik firca diger yaqiler gibi yumusacik bir firca ama govdeli degil. Yuzde calismasi cok keyifliydi. Eksi ozellik olarak kil yogunlugu biraz daha fazla olsaydi dedim sadece. Genel olarak cok begendigim bir firca oldu.
Martin de candre rose tiras sabunu ise tek kelimeyle mukemmel. İncelemeyi hakeden bir urun ama ben sizler gibi tecrubeli degilim. Ozetleyecek olursam fircayla toplamda 7-8 tur attim ve 3 perde tiras oldum. En az 3 perde daha cikaracak kadar kopuk kasemde duruyordu. Daha once original olanini kullandim ve originale gore daha kalin, daha kaygan ve cilt bakimi yapan bir sabun izlenimi verdi ilk etapta. Diger once denedigim sabunlarla kiyaslamak bile istemiyorum o kadar guzel bir sabun. Koku olarak ise hafif tatli bir pembe gul kokusu aldim. Koku icin performansi gibi mukemmel diyemeyecegim ama oldukca guzel. Banyonun her tarafi gul bahcesi gibi oldu. Gul kokusunu ve bakimini isteyen herkese tavsiye ederim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 31/01/2019
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 31/01/2019
@starex Selman abi jönü dinlenmeye çekmişsin sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 31/01/2019
(31/01/2019, Saat: 16:59)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @starex Selman abi jönü dinlenmeye çekmişsin sıhhatler olsun r
Sıhhatler olsun, evet jön güzel nostaljik yerli alet ama bana çok agresif geliyor, sadece pazartesi kullanabiliyorum Dün de Slimtwist ile devam ettim, nostaljieye devam
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 01/02/2019
(31/01/2019, Saat: 16:44)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Malzemeler ve arka zemin güzel olmuş,
Günlük tıraşlarınızın da her sabah aynı güzellikte olması dileğiyle...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hsn007 - 01/02/2019
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 01/02/2019
Günün tıraşı...
ParkerA1R ... sakalı kesme sesine tutuldum..
AS @ArdıçKatranı kardeşimin mucizesi..
İçine sevgisini katmış resmen
Şakası bir yana harikalar yaratıyor..
Benden duymuş olmayın..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 01/02/2019
@marek Hocam sihhatler olsun. Bir iki cümle alabilir miyim kesim ile ilgili? Fotoğraftan görebildiğim kadarıyla mild duruyor ama 34c seviyesinde mi?
GM6_Tur cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 01/02/2019
(01/02/2019, Saat: 14:39)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @marek Hocam sihhatler olsun. Bir iki cümle alabilir miyim kesim ile ilgili? Fotoğraftan görebildiğim kadarıyla mild duruyor ama 34c seviyesinde mi?
GM6_Tur cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@ahraz hocam teşekkür ederim.Kendi kullanımımdan örneklendirmem gerekirse bana 37c kıvamında geldi.Üst kapak-alt tabla aralığı açık ama jilet arada dik bir açı yapmıyor.Açıyı kaçırdınızmı çok mild .Açıyı yakalayınca 37c kıvamı.Açıyı da sesinden yakalıyorsunuz ki keyfi orada.
Ama @ahraz hocam müsaden olursa hemen vereyim kargoya kendin tecrübe et.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 01/02/2019
Acaba bu da günün tıraşı kategorisine girer mi?
Ayrıca bu da bizim kadar zevk alıyor mudur?
Tıraş olanın göz manzarasına bakılırsa ...
Not: Fotoğraf tarafımdan çekilmiştir.
|