Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KAYHAN - 09/02/2019
Tüm komsulara sıhhatler olsun.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Rayko - 09/02/2019
(09/02/2019, Saat: 03:38)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Rayko komşum sıhhatler olsun. Kazandibi fırça fotoğrafta çok yakışıklı çıkmış, güzel günlerde kullanın. Bilerek çabalasan belki böyle olmaz.
@FurkanY komşum sıhhatler olsun. Sizin fırçada ayrı bir güzel görünüyor... @Samet komşum benim aklıma gelmemişti, "kazandibi" tanımı cuk oturdu resmen hakikaten istesem olmazdı belki
Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 09/02/2019
(09/02/2019, Saat: 23:22)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komsulara sıhhatler olsun.
Sıhhatler olsun Ayhan abi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 10/02/2019
@Serjames komşum bu sabun ucuz segment sabun.Ben denemek için almıştım,performans olarak köpürme olayı çok kötü değil.Sıcak su ile biraz terbiye edince köpürüyor.Tıraş performansı fena değil,yüzde kuruluk çok aşırı değil.Alım yapmak isteyenlere önermem bizim yerli arko ve derby sert sabunlarımızı deneyin derdim.Ben sadece tecrübe ve merak ettiğim için aldım.Bu ABD'de migros tipi yerlerde satılan sabunlardanmış.Mesala kullandığım Van Der Hagen Deluxe(aloe vera Shea butter) içerikli sabunda var oda ucuz sınıfta yer alıyor.Onunla kıyaslarsam williams bir tık daha kötü.Umarım açıklayıcı olmuştur.Teşekkür ederim.
(09/02/2019, Saat: 20:07)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum, williams'ın köpük ve tıraş performansı hakkında biraz bilgi verirmisiniz.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 10/02/2019
(10/02/2019, Saat: 00:06)Ibra35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames komşum bu sabun ucuz segment sabun.Ben denemek için almıştım,performans olarak köpürme olayı çok kötü değil.Sıcak su ile biraz terbiye edince köpürüyor.Tıraş performansı fena değil,yüzde kuruluk çok aşırı değil.Alım yapmak isteyenlere önermem bizim yerli arko ve derby sert sabunlarımızı deneyin derdim.Ben sadece tecrübe ve merak ettiğim için aldım.Bu ABD'de migros tipi yerlerde satılan sabunlardanmış.Mesala kullandığım Van Der Hagen Deluxe(aloe vera Shea butter) içerikli sabunda var oda ucuz sınıfta yer alıyor.Onunla kıyaslarsam williams bir tık daha kötü.Umarım açıklayıcı olmuştur.Teşekkür ederim.
Cevap için teşekkür ederim komşum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ckeskin - 10/02/2019
(08/02/2019, Saat: 16:16)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ckeskin viskiyi tıraş sonrasımı tıraş öncesimi alıyoruz hangisi daha etkili oluyor
Sıhhatler olsun.
@Delidumrul, en son alıyoruz. Kötü tıraşın üzerine.
Günün Tıraşı (SOTD) - ziyak - 10/02/2019
Geleneksel tıraşa başlayınca, sıfır tahriş ile yakın tıraş olabilince paylaşacağım diye, kendi kendime hedef belirlemiştim.
Günün tıraşında ilk paylaşımım.
Sabun: Proraso sandal
Fırçalar : 26 mm 2band yaqi moka
Yaqi Sagrada Familia sentetik(yüzümü ıslatmak için)
Scuttle: Arkadaşımın hediyesi el yapımı
Makine: Gillette slim adjustable
Jilet: Personna
Kolonya: EST Okyanus
Nemlendirici: Doa kozmetik Shae butter
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 10/02/2019
(10/02/2019, Saat: 13:45)ziyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraşa başlayınca, sıfır tahriş ile yakın tıraş olabilince paylaşacağım diye, kendi kendime hedef belirlemiştim.
Sihhatler olsun komşum. EST Okyanusun cok ferahlatici bir kokusu var
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 10/02/2019
(10/02/2019, Saat: 13:45)ziyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraşa başlayınca, sıfır tahriş ile yakın tıraş olabilince paylaşacağım diye, kendi kendime hedef belirlemiştim.
Sıhhatler olsun @ziyak komşum. Tahrişsiz ve yakın tıraş hedefinize ulaşmış olmanıza sevindim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ziyak - 10/02/2019
(10/02/2019, Saat: 13:58)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @ziyak komşum. Tahrişsiz ve yakın tıraş hedefinize ulaşmış olmanıza sevindim.
(10/02/2019, Saat: 13:55)yenikomsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun komşum. EST Okyanusun cok ferahlatici bir kokusu var
Sağolun komşularım.
EST okyanus'un kokusu çok güzel. Eau de perfume veya toilette versiyonunu çıkarsalar günlük kokum yaparım. Kolonya olan tabi olmuyor kalıcılık çok zayıf.
|