Günün Tıraşı (SOTD) - osaka23 - 11/02/2019
@efrasyab kemal abinin sabunu ile haftaya basladik bakalim usta 39c ile cok guzel is cikardi firca ile isim var sanirim kil dokmesi bir turlu durmadi ama bakalim su an icin memnunum ileride olmadi knotu yenilerim herkese iyi haftalar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 11/02/2019
Günün Tıraşında Kullandığım Ürünler:
PannaCreama San Fransisco Doğal Tıraş Sabunu
Acqua Di Parma Balsam
Acqua Di Parma EDC
Rockwell R1 Kelebek Tip Alet
Semogue SOC TAJ Karma Kıl
ELIOS INOX Jilet
Tüm Komşulara Sıhhatler Olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 12/02/2019
Sihhatler olsun herkese...
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 12/02/2019
Sotd...
Stirling Black Cherry den malesef vişne kokusu alamadım...
Mis gibi badem kokuyor
Paradigm Titanyumun’la ilk tıraşım çok yumuşak ve konforlu geçti...
biraz kullandıktan sonra tecrübelerimi paylaşacağım...
Buradan denemem için Paradigma’yı kullanımıma sunan @GartBnx Burak Beye teşekkürlerimi sunuyorum...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 12/02/2019
Günün tıraşı...
Yaqi high mountain silver
Efrasyab lanolin sabun
ArdıçKatranı AS
Gillette flaretip british rocket siyah pvd kaplama
Çılgın kedim Jack...Fırçayı fare zannetti herhalde..
Tüm dostlara sıhhatler olsun...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 12/02/2019
@marek kediler nedense fırçayla oynamayı seviyor benim kedi fırçamı yere düşürüp futbol topu yapmıştı, şimdi hevesini aldı pek oynamıyor
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 12/02/2019
(12/02/2019, Saat: 14:50)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @marek kediler nedense fırçayla oynamayı seviyor benim kedi fırçamı yere düşürüp futbol topu yapmıştı, şimdi hevesini aldı pek oynamıyor
Komşum sorma. Bu canavarı pek tıraş ekipmanının yanına sokmam fakat fotoğraf çekerken arkada olsun istedim.Ne mümkün fotoğraf çekmek. Ancak bukadar oldu...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 12/02/2019
Komşum sıhhatler olsun, kediniz pek bir sevimli imiş, canlı porsuğu görse eminim böyle davranamaz kaçacak köşe bucak arardı
Doğada bazı hayvanlarda olduğu gibi porsuğunda cinsleri var 2. Resimdeki bal porsuğu diye geçiyormuş, umarım bizim fırçalar aşağıdaki sevimlilerinden üretiliyordur.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mertonyon - 12/02/2019
(12/02/2019, Saat: 15:05)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğada bazı hayvanlarda olduğu gibi porsuğunda cinsleri var 2. Resimdeki bal porsuğu diye geçiyormuş, umarım bizim fırçalar aşağıdaki sevimlilerinden üretiliyordur.
Aslında ben tam tersini düşündüm. Sonuçta hayvan kılı elde etmek için istisnalar hariç genelde hayvanın öldürülmesi gerekiyor. Şirin olanların öldürülüyor olmasına pek içim elvermez
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 12/02/2019
(12/02/2019, Saat: 14:48)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günün tıraşı...
Sıhhatler olsun abi, sevilmeyecek fırça değil ki, Jack kendini tutamamış işte
|