Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 14/02/2019
Sıhhatler olsun komşum.Arko’nun en sevdiğim tıraş kremi.Güzel set olmuş.
(14/02/2019, Saat: 21:29)Zeyes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir arko comfort tıraşı. Sıhhatler olsun ...
———————
Nice and clean.
Günün Tıraşı (SOTD) - Zeyes - 14/02/2019
Teşekkürler komşum, ben de sevdim. Bundan sonra rotasyonuma girecek.
———————
Nice and clean.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - fatihbyfah - 14/02/2019
(14/02/2019, Saat: 18:31)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Komşum sıhhatler olsun. Fırça hakkında ki düşüncelerinizi paylaşırmısınız ? Sap tasarımı çok hoşuma gitti
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekilic2 - 14/02/2019
@neoromancer komşum ben de fırçayı çok merak ettim. Bu ara omegalara taktım)
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 14/02/2019
GaRtBnX.....
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 15/02/2019
(14/02/2019, Saat: 22:48)fatihbyfah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun. Fırça hakkında ki düşüncelerinizi paylaşırmısınız ? Sap tasarımı çok hoşuma gitti
(14/02/2019, Saat: 23:43)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer komşum ben de fırçayı çok merak ettim. Bu ara omegalara taktım)
Bu arkadaşımızın her sahaya çıkışında trübünlerden 3-5 tezahürat oluyor maçlara yeni gelmeye başlamış taraftar onu Klas görünüşünden dolayı gözüne kestiriyor ama tecrübeli seyirciler biliyor işin iç yüzünü ...
Komşularım arada hışır hışır ses çıkarma özelliğinden dolayı kullanmayı sevdiğim bir fırçadır kendisi onun haricinde domuz ve porsukla kıyas edilmez benden söylemesi..ama şekil şemal tutuş ve denge güzeldir..Fırça konusunda daha yetkin Şahsiyetlerın bu fırçayla ilgili yaptığı incelemeler forumda mevcut,az bir aramayla ulşabilirsiniz sanıyorum..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - fatihbyfah - 15/02/2019
@neoromancer teşekkür ederim komşum. Tebessüm ettirdiniz Model numarasını bilmedigimden forumda aratamadim. Daha yiyecek çok fırın ekmek var anlaşılan
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 15/02/2019
Merak edip baktığımda bu sayfayı buldum. Doğru mu acaba?
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7345
Günün Tıraşı (SOTD) - mertonyon - 15/02/2019
Çokça mütevazi bir şekilde de olsa, foto sanatsaldan çok işportasal da çıksa ilk tıraş’ın günahı olmaz.
O yüzden anlamı çok büyük
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 15/02/2019
Günün tıraşı...
FRANK SHAVİNG FİNEST FIRÇA
GILLETTE NEW
ÖZGÜN41 LOSYON
DE MIROC LANOLIN...
Tüm dostlara sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|