Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 06/03/2019
(06/03/2019, Saat: 10:02)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @CK89 ve @ArdıçKatranı komşum, tıraş aletlerini ayrı ayrı çok beğendim. Buram buram tarih kokuyorlar, Maşallah diyelim nazar değmesin
@turkoglum13 @batmanforever cok tesekkur ederim. Ama alet sayimi 5 adete indirmek gibi bir hedefim, cok yakin zamanda elimden cikaracagim.
Alet Tuckaway New Improved 1922
Günün Tıraşı (SOTD) - ekilic2 - 06/03/2019
Tüm komsularima sıhhatler olsun...
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sofistike - 06/03/2019
(06/03/2019, Saat: 10:17)mertberkegr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun , Firca yanlış gelen Porsuk olan mı yoksa silvertip fibre mi ?
Komşum, teşekkür ederim. Yanlış gelen lakin dayanamayıp envantere eklediğim fırça 23 m 3 band silvertip classic porsuk kılı fırça...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 06/03/2019
Herkese sıhhatler olsun.
Valla resimlere baka baka öğle arasında eve gidip tıraş olasım geldi ama git gel tıraş ol sonra yine gel derken en az 2 saatimi alacağı için yapamayacağım
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 06/03/2019
(06/03/2019, Saat: 10:02)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @CK89 ve @ArdıçKatranı komşum, tıraş aletlerini ayrı ayrı çok beğendim. Buram buram tarih kokuyorlar, Maşallah diyelim nazar değmesin
Teşekkür ediyorum komşum, daha güzelleri sizin olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 06/03/2019
@ouz7 komsum, seri icin cok tesekkurler. Tum komsulara sihhatler olsun.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - porsuk - 07/03/2019
Puma 89 6/8 Ustura
Simpson Chubby 2 Best Badger Tıraş Fırçası
Tabac Tıraş Sabunu
Kiehl's Blue Astringent Herbal Lotion
Kiehl's Post Shave Repair Gel
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 07/03/2019
GaRtBnX.....
Günün Tıraşı (SOTD) - osaka23 - 07/03/2019
Mild sanip az daha elden cıkaracağım flare tipin tam tadında bir agresifliği var jilet ilk perdede zorlasa da 2. Ve 3. perdede oldukca guzel bir is cikardi aftershave olarak neden olmasın diye almıstım koku olarak ve his olarak gayet memnun ediyor
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 07/03/2019
Sıhhatler olsun komşular. Ben de dün akşam tıraşımı oldum ama resim çekemedim. Kullandıklarım:
Proraso Pre-Shave Krem
Qshave Tıraş Aleti
Personna Platinum Jilet
Jaguar 236 Fırça
Wilkinson Stick Sabun
Arko Tıraş Sonrası Krem
Arko Tıraş Losyonu (bunu sabah kullandım)
Tıraş sonucu gayet iyiydi ve fakat tıraş esnasında bazı aksilikler yaşadım. Sabunu kasede köpürtürken fırça elimden kaydı ve lavaboya düştü Lavaboda beklettiğim suya şlaps diye düşüverdi, neyse ki çoğunluğu sap aşağıda kalacak şekilde düştü de köpük ziyan olmadı. Hatta faydası bile oldu, zira benim köpürtürken fırçaya ıslaklık katmamı beklemeden fırça bu işi kendi yapmış oldu, köpük de daha kıvamlı oldu
Bir diğer aksilik de ikinci perdeden sonlarından itibaren başladı. İkinci perde bittiğinde yüzümdeki önceki perdeden kalma köpükleri temizleyip yüzümü yıkamak maksatlı musluğu açmak istediğimde suların kesilmiş olduğunu fark ettim. Mutfağa gidip bir miktar içme suyu alıp öyle hallettim ikinci perde ve üçüncü perde sonu yüz yıkama işlemini. Üstelik lavabo, fırça, kullandığım malzemeler vs. öyle köpük ve artık içinde kaldı. Sular da bir saat kadar sonra geldi, gelir gelmez de temizlik işlerini hallettim. Böyle bir tıraş hikayesiydi işte
|