Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 07/03/2019
#tbt #shaveoftheday
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 07/03/2019
Üstat bir aynan eksik
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 07/03/2019
(07/03/2019, Saat: 17:48)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat bir aynan eksik
Araçtakini saymıyor muyuz?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 07/03/2019
(07/03/2019, Saat: 11:19)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşular. Ben de dün akşam tıraşımı oldum ama resim çekemedim. Kullandıklarım:
Proraso Pre-Shave Krem
Qshave Tıraş Aleti
Personna Platinum Jilet
Jaguar 236 Fırça
Wilkinson Stick Sabun
Arko Tıraş Sonrası Krem
Arko Tıraş Losyonu (bunu sabah kullandım)
Tıraş sonucu gayet iyiydi ve fakat tıraş esnasında bazı aksilikler yaşadım. Sabunu kasede köpürtürken fırça elimden kaydı ve lavaboya düştü Lavaboda beklettiğim suya şlaps diye düşüverdi, neyse ki çoğunluğu sap aşağıda kalacak şekilde düştü de köpük ziyan olmadı. Hatta faydası bile oldu, zira benim köpürtürken fırçaya ıslaklık katmamı beklemeden fırça bu işi kendi yapmış oldu, köpük de daha kıvamlı oldu
Bir diğer aksilik de ikinci perdeden sonlarından itibaren başladı. İkinci perde bittiğinde yüzümdeki önceki perdeden kalma köpükleri temizleyip yüzümü yıkamak maksatlı musluğu açmak istediğimde suların kesilmiş olduğunu fark ettim. Mutfağa gidip bir miktar içme suyu alıp öyle hallettim ikinci perde ve üçüncü perde sonu yüz yıkama işlemini. Üstelik lavabo, fırça, kullandığım malzemeler vs. öyle köpük ve artık içinde kaldı. Sular da bir saat kadar sonra geldi, gelir gelmez de temizlik işlerini hallettim. Böyle bir tıraş hikayesiydi işte
Sıhhatler olsun komşum. Tıraş aletiniz futur klonu değil mi ? Memnun musunuz ? Ayarları sahte diyenleri duydum, bilgi verebilir misiniz ?
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 07/03/2019
@JohnLocke komşum, teşekkürler. Evet kullandığım alet ayarlanabilir model yani Futur klonu. Orijinalini kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım ama youtube'da bir karşılaştırma videosu mevcut. Bense aletten şu ana kadar memnunum. Video:
https://youtu.be/i1XYY78q4xA
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 07/03/2019
(07/03/2019, Saat: 18:03)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Araçtakini saymıyor muyuz?
Cık olmaz o kayışın bağlandığı yerde olması lazım el kadar bir ayna
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 07/03/2019
(07/03/2019, Saat: 18:53)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @JohnLocke komşum, teşekkürler. Evet kullandığım alet ayarlanabilir model yani Futur klonu. Orijinalini kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım ama youtube'da bir karşılaştırma videosu mevcut. Bense aletten şu ana kadar memnunum. Video:
https://youtu.be/i1XYY78q4xA
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim komşum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 07/03/2019
(07/03/2019, Saat: 17:46)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: #tbt #shaveoftheday
Harika fotoğraf!! Sıhhatler olsun üstad.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - AbuzTech - 07/03/2019
@Ahraz üstadım, gördüğüm en iyi SOTD fotoğrafı desem kimse gücenmez umarım. Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 07/03/2019
|