Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 08/03/2019
@ArdıçKatranı @FearOfATG komşum bakınca bende Hulusi Akar'a benzettim ama olayın aslı Arko abiyle kardeşler
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 08/03/2019
Cauto AS mentollymüş yaktı geçti, cildimde yağlı bir tabaka bıraktı ...
Yazın kulleneceğiz gaari...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 08/03/2019
Tüm arkadaşlara Sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 08/03/2019
(08/03/2019, Saat: 20:47)erfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm arkadaşlara Sıhhatler olsun.
Keyifler daim olsun @efra Fatih kardeş.
Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 08/03/2019
Tiras oncesi ve sonrasi SERVET. Sabun ARKO. Sabun kabi Kahve Dunyasi. Hissiyat SUPER. Tum komsulara sihhatler olsun.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KAYHAN - 08/03/2019
[img]20190308_204552[/img]
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 08/03/2019
(08/03/2019, Saat: 21:44)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifler daim olsun @efra Fatih kardeş.
Teşekkür ederim Kemal bey cümlemize.
Günün Tıraşı (SOTD) - Zeyes - 08/03/2019
Tüm komşularımıza sıhhatler olsun.
8 Mart’a özel tıraş
———————
Nice and clean.
Günün Tıraşı (SOTD) - ekilic2 - 08/03/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Geltir'in en güzel yönü, forumda paylaşım ve dayanışma ruhunun yüksek seviyede olması.
Daha önce paylaşmıştım ilgili konularda. Slant makinelere baktığımı ve İkon X3 ile Merkür 37C arasında kaldığımı belirterek komşularımla fikir alışverişinde bulunmuştum.
@batmanforever komşum sağ olsun değerli Volkan Abi, beni çok mutlu eden nazik bir teklifle elindeki İkon X3 ile Merkür 37C makinelerini bana göndererek iki makine arasında tercihimde yol gösterici oldu. Kendisine buradan tekrar bana güvendiği için, bu ince ve dayanışma ruhunu bana da yaşattığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olasın Volkan Abi, iyi ki varsın...
@turkoglum13 komşuma bu vesile ile kendisinin X3'ünü kullanmak bana da nasip olduğu için teşekkürlerimi iletiyorum.
Makineler ile ilgili bireysel tecrübelerimi daha sonra ilgili konu başlıklarında paylaşacağım.
Saygılarımla...
Makine: Merkür 37C ve İkon X3
Fırça: Semauge 1438
Sabun: Proraso Yeşil
Jilet: Voskhod
Losyon: Floid Suave
Balsam: Mühle Yabani İğde Özlü
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - porsuk - 08/03/2019
Puma 89 6/8 Ustura
Simpson Chubby 2 Best Badger Tıraş Fırçası
Cella Tıraş Kremi