EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım (/showthread.php?tid=10009) |
Cvp: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - atoprak - 30/01/2019 Üstat, Kafanın üzerindeki vida ortan kırılmış.. vidanın bir kısmı sapın içinde kaldı ... tornacı bulup bunu çıkarttırıp (ben çıkartamam gibi geliyor), sonra sadece kafa alabiliyor muyuz ? Eğer böyle yapılabiliyorsa tercih ederim tabiki.. bir zorun yoktu tutucuyla, gayet güzeldi aslında EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - Nani Kuş - 30/01/2019 Elbette sadece başlıkları Mühle İmpa Razorus da Satışı mevcut Ayrıca kim satıyordu onu hatırlamıyorum sadece sap satan komşumuz vardı. Formun 2. El bölümünü mutlaka bir inceleyin . Ben özellikle size 89 memnuniyetinden dolayı Progress - Parker Variant- merkur futur tavsiye etmiyorum . Cvp: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - Gentleman - 30/01/2019 (30/01/2019, Saat: 01:05)atoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, Bahsettiğim aletler 1960-1970lerde üretilmiş aletler. Forumdaki ikinci el kısmında bulabilirsiniz. KAYHAN isimli kullanıcıya mesaj atabilirsiniz. Cvp: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - batmanforever - 30/01/2019 Aletin kırılmış olması hem üzücü hem sinir bozucu bir durum. Geçmiş olsun komşum. Yeni bir alet almayı düşünürseniz Progress'i tavsiye edebilirim. Vintage düşünürseniz @KAYHAN komşumuz size yardımcı olabilir. Cvp: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - korgunv - 30/01/2019 Gecmis olsun komsum. Kesinlikle Mühle diyorum. R89 head set olarak da temin edebilirsin. Cvp: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - Hakann - 30/01/2019 Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elbette sadece başlıkları Neden böyle söylediniz komşum, açıkçası bütçemi ayarladığımda merkur futur almayı istiyordum. EJ89 kullandım son 4-5 senedir yalnızca, ben de. Cvp: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - krub - 30/01/2019 Ürünün garanti durumu nedir? Kullanıcı hatası gibi durmuyor sanki. Cvp: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - manuple - 30/01/2019 (30/01/2019, Saat: 00:32)atoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar, Ürünün fotosunu ve özellikle vidasının kırılma yerini görünür şekilde olanı buraya atarsanız belki farklı bir öneride bulunan arkadaşlarımız çıkar, ya da çözüm sunanlar olabilir. Diğer yandan da ürünün garanti durumu var ise fabrika ile irtibata geçmenizde yarar var. Mutlaka geri dönüşleri olacaktır. EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - FearOfATG - 30/01/2019 Akşamdan beri görsel ben de mi gözükmüyor diye bakıyorum ama görsel yokmuş zaten. Eklendiğinde illa bir çözüm bulunur bence de. İyi kötü ne şekilde kırıldığı belli olur.. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Cvp: EJ89 ım kırıldı :( ne yapalım - Soner - 30/01/2019 Ürünün sapını bir anahtarcıya götürün onlarda ince uçlu matkap bulunur, sapı kalın bir bez veya havlu ile ezilmesini engellemek için sarın mengene (işgence) ile hafif sıkarak sabitlesin ince uçlu matkapla içinde kalan parçayı dağıtarak (deforme edip, parçalayarak) çıkarsın, yada parçalama dişlere zarar verir diyorsan içerde kırılan kesimin üstüne düz vida kafası gibi bir çizgi çektirebilirsen sonrasında ince düz bir tornavida ile çevirerek çıkarabilirsin |