![]() |
Gillette British Aristocrat - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Tek Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Konu Başlığı: Gillette British Aristocrat (/showthread.php?tid=1014) |
Gillette British Aristocrat #21 1948 - BigHillMe - 15/05/2012 sizin aristokratındamı çevirme bolumu diger makinelere göre gemi dümeni gibi agır acaba ![]() buarada kullanmanız konusunda kesinlikle ısrarcıyım 350 dolar deger falan bahane aristokratla tıraş şahane muazzam bir alet ![]() yanlız kullandıktan sonra kutusunda saklamayın dezenfekte ettıkden sonra birdaha kutusuna koymayın kumas kaplı kutular ne yaparsak yapalım dezenfekte edılemıyor tam anlamıyla bende aristokrat model 16sı var sizinkinden farkı ici biraz daha dolu 10 gr kdr daha agır ve kutusu tam metal Gillette British Aristocrat #21 1948 - eggman - 15/05/2012 Oo McOrco hayırlı olsun ![]() Vallahi demek istediğini anlayamadım ağırlık konusunda çevirme bölümü için. Zaten ben çoktan vazgeçtim satma işinden.Sadece daha kullanmaya kıyamadım duruyor kutusunda ![]() Gillette British Aristocrat #21 1948 - BigHillMe - 15/05/2012 slim twistler slimler adjustablelar superspeedler vs... acarkende kaparkende boslukta gıbı donerken bunun sankı ıcınde bır amortısor varmıscasına agır agır donuyor o cok acayıpıme gıttıde ![]() bendeki sıfır değil ama sıfır deselerdi ınanırımdım sanırım bu rodyumun etkisi muhtesem bir malzeme Gillette British Aristocrat #21 1948 - emiriko - 15/05/2012 Aristocrat'in diger Gillette'lerden farki nedir. Ayarli Gillette'lerde 3 numarali ayardaki agresiflikle ayni derecede yer aliyor. Sanirim bulamadim bende bir tane diye hayiflaniyorum ![]() Gillette British Aristocrat #21 1948 - BigHillMe - 15/05/2012 ilk tto alet olması (ozamanlarda tum alerler 3 parça iken) fabrıkadan cıktıgı halıyle kaplamasının rodyum dıye kıymetli pahalı bir malzemeden olması bir makineyi sadece rodyum kaplatmak asagı yukarı 100 dolarlara tekabul edıyor rodyum krom nıkel vs kaplamaya gore ınanılmaz dayanıklı resımlerde gordugunuz sıfırlar nasılsa bendekıde oyle 64 yaşında olmasına rağmen rodyum sagolsun ![]() kargo ucretlerı harıc mınımum bulabıldıgım fıyat 85 dolardan aletınızı rodyum kaplatabılecegınız bır yer mesela http://www.restoredrazors.com/replating-and-restoration-services/ Gillette British Aristocrat #21 1948 - emiriko - 15/05/2012 Koleksiyoncu gibi konuştunuz ![]() İlk TTO olması kullanıcı için fark etmeyecektir ama kaplama materyali sayesinde belki de ağırlık dağılımını da etkileyerek elde uyandırdığı his farklı olacağından evet güzel olacaktır eminim ![]() Nerden buldunuz bu güzelliği McOrco ![]() Gillette British Aristocrat #21 1948 - BigHillMe - 15/05/2012 (15/05/2012, Saat: 21:29)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koleksiyoncu gibi konuştunuz antikacıdan şişli beyoglu edirne ve bursa daki tüm antikacılarda kartım var ![]() satısa cıkarmadan bana gosterın anlasırız anlasamazsak satısa koyun seklınde rıcamda mevcut ![]() sagolsunlar kırmıyorlar kargoyla dahi geliyor baska sehırlerden ara sıra resmını gorup ona gore karar verıyorum anlasamazsak satısa ancak cıkar ![]() bu bolgelerde kıymetlı alet arayan dum arkadaslardan ozur dılerım ![]() Gillette British Aristocrat #21 1948 - emiriko - 15/05/2012 Şişli'de oturuyor olmaktan dolayı ilk defa bir dezavantajlı durumla karşı karşıyayım alacağınız olsun ![]() Gillette British Aristocrat #21 1948 - BigHillMe - 15/05/2012 (15/05/2012, Saat: 21:35)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şişli'de oturuyor olmaktan dolayı ilk defa bir dezavantajlı durumla karşı karşıyayım alacağınız olsun sabah 7lerde gidemeyince fıyat farkını goze alarak tedbırımı aldım ne yapayım ![]() Gillette British Aristocrat #21 1948 - anesthesia - 15/05/2012 (15/05/2012, Saat: 21:38)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(15/05/2012, Saat: 21:35)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şişli'de oturuyor olmaktan dolayı ilk defa bir dezavantajlı durumla karşı karşıyayım alacağınız olsun emeğe saygı ![]() ![]() iyi günlerinde kullan, kullanmadığın günlerde de zevkle seyret McOrco, hayırlı olsun. |