![]() |
Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sonrası (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Konu Başlığı: Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri (/showthread.php?tid=1094) |
Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - BigHillMe - 20/06/2012 (20/06/2012, Saat: 13:59)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: düzce tütün kolonyası iyi midir?birçok parfümeride ve düzcede tabiki düzce kolanyası bulunabilir netdede birçok satan yer var servet ve serpil tütün kolanyası diye ararsanız bulabilirsiniz hocam ikiside düzcenin iyi tütün kolanyalarından istanbul ankara vs. içindede tariş tütün koanyası denenebilir tariş satış noktalarından gayet başarılı nimet abla gışesinin arkasında birtane var tariş satış noktası Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - BigHillMe - 20/06/2012 (20/06/2012, Saat: 13:59)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: düzce tütün kolonyası iyi midir? servet ve serpil kolonyaları adıyla düzce kolanyaları bulunuyor hocam civarda yada netde bakmak lazım ayrıca yakınlarda tariş varsa tariş tütün kolanyasıda denenmeli Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - canbaz - 20/06/2012 bu başlık altına yazıyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur. rebul lavanta ve rebul lime'yi kullanıyorum. mandalini de denedim gerçekten hoş. ice ve yasemini bi türlü deneyemedim. merak ediyorum... Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - emiriko - 20/06/2012 (20/06/2012, Saat: 15:54)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu başlık altına yazıyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur. rebul lavanta ve rebul lime'yi kullanıyorum. manadalini de denedim gerçekten hoş. ice ve yasemini bi türlü deneyemedim. merak ediyorum... Ice çok güzel hocam lavantam bittikten sonra aldım ve severek kullanıyorum öneririm. Yasemin çok bayanımsı, onu da anneme alacağım ![]() Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - canbaz - 20/06/2012 (20/06/2012, Saat: 16:03)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(20/06/2012, Saat: 15:54)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu başlık altına yazıyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur. rebul lavanta ve rebul lime'yi kullanıyorum. manadalini de denedim gerçekten hoş. ice ve yasemini bi türlü deneyemedim. merak ediyorum... şimdi merakım daha da arttı. hemen denemem lazım ![]() tariş ve rebul, lavantayı yabani keskin bir açılışla yorumladıkları için toplumda böyle bi alışkanlık oluşturdular. sonradan da bu kimileri için aranan bi özellik olurken, kimileri için de lavantanın itici bulunmasına neden oldu. geçenlerde 'selin'in özel üretim iki kolonyasını deneme imkanım oldu. biri ''lavanta'', diğeri de ''portakal çiçeği'' kolonyası. bundaki lavanta mülayim bi yapıda. lavantayı seven arkadaşlar bi denesin, sevmeyenler de mutlaka denesinler. ![]() portakal çiçeği kolonyası da çok hoşuma gitti. elimdekiler bitsin ilk alacaklarım arasında. yenilik arayışında olanlar varsa, illaki buna da bi baksınlar ![]() Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - Zafercet - 20/06/2012 Bir de kolonya masrafı çıkarmayayım başıma şimdi ![]() Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - ihtilaf - 20/06/2012 (20/06/2012, Saat: 19:50)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(20/06/2012, Saat: 16:03)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(20/06/2012, Saat: 15:54)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu başlık altına yazıyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur. rebul lavanta ve rebul lime'yi kullanıyorum. manadalini de denedim gerçekten hoş. ice ve yasemini bi türlü deneyemedim. merak ediyorum... foruma hoş geldiniz ![]() sayın canbaz bir Winetaster gibi rebul yorumuna başladınız , parfüm yorumlarınızıda bekleriz ![]() Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - canbaz - 21/06/2012 (20/06/2012, Saat: 21:18)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(20/06/2012, Saat: 19:50)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(20/06/2012, Saat: 16:03)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(20/06/2012, Saat: 15:54)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu başlık altına yazıyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur. rebul lavanta ve rebul lime'yi kullanıyorum. manadalini de denedim gerçekten hoş. ice ve yasemini bi türlü deneyemedim. merak ediyorum... ![]() Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - linguist - 21/06/2012 bu kolonya kültürü bi bizde var. sahip çıkalım. Hesaplı kaliteli kolonya çeşitleri - zorba58 - 21/06/2012 Tariş Lavantayı tek geçerim. Şişesi çok hoş ve nostaljik. ![]() |