Hesaplı ara taş önerileri - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: USTURALAR (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=15) +--- Forum: Bileme Taşları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=18) +--- Konu Başlığı: Hesaplı ara taş önerileri (/showthread.php?tid=1101) |
Hesaplı ara taş önerileri - Ustura - 22/06/2012 (21/06/2012, Saat: 12:34)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben sırasıyla aşağıdaki taşları kullanarak güzel sonuç aldım. Resimdeki tasi hic kullanmasan iyi edersin,o tasin biraktigi izleri kaybedilmek icin bicagin yarisini bilemen lazim.Selamlar Hesaplı ara taş önerileri - linguist - 22/06/2012 cok hafif surtuyorum diger taslar izleri polish yapiyor Hesaplı ara taş önerileri - pars - 22/06/2012 (21/06/2012, Saat: 16:07)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Resimde en sağda arkansas taşının yanında bıçakçımın Girit yağ taşı diye adlandırdığı taş olabilir . 25-35 TL arası birşeydi aldığımda. Boyut 5-6cm X 11-12cm tahmini. Üstad pek ustura kullanmıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Bunlarla porsukları avlıyor olmayasınız? Hesaplı ara taş önerileri - emiriko - 27/06/2012 (27/06/2012, Saat: 14:37)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazen dolabı açtığımda aldığım koku direkt olarak porsuk başka birşeyin kokusu yok gibi her yer porsuk .. Dahada porsuk almak diyordum ne yazıkki yanılmışım kendimi kandırmışım 4 porsuk kardeş daha yolda..Benim yatacak yerim yok bu porsuklar yüzünden ama hayırlısı.. Hocam müsait bir ortamınız varsa porsuk yetiştirin Gerisini biliyorsunuz Hesaplı ara taş önerileri - emiriko - 27/06/2012 (27/06/2012, Saat: 15:49)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım inan o hayvan yetiştirilecek birşey olsaydı şimdiye kadar çiftlik hazırdı benim her şey müsait fakat dehşet vahşi birşey o iş yatar Finest Farm Fırçalarınızı sayısını göz önüne aldığımızda harcanan parayla gerçekten güzel bir yetiştiricilik olurdu ama hobinin de bir sınırı olmalı hocam ama yerli malı porsukta ilk olurdu TV'ler gelirdi (TV'de eşşek çiftliğini görmüştüm porsuğa mı gelmeyecekler ) Neyse konuyu dağıtmayayım herkese iyi günler Hesaplı ara taş önerileri - emiriko - 27/06/2012 (27/06/2012, Saat: 16:34)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: var taralalarda porsuk ama yakalamayada adam lazım eşşek olayına benzemez bu paralar adamı .. Finest fırça yapıcam diye dağıtırız façayı .. hocam iyiki bulamadınız o hayvanı yoksa gıdısı ve karnı tıraşlanmış sırtı kıllı bir görüntüye sahip olurdu( finest ve silvertip kıllar için bölgeleri doğru hatırlıyorsam eğer) Hesaplı ara taş önerileri - mancho - 27/06/2012 Birazdan Panter Emel basar burayı Hesaplı ara taş önerileri - emiriko - 27/06/2012 (27/06/2012, Saat: 17:43)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yavrudan bir porsuk bulsam şöyle minik bakabilirmiyim acaba Genetiginidd degistirin hircinlasacak kadar buyumesin. Hatta iki tane genetigi degistirilmis alin biri sirf silvertip kil cikarsin digeri sirf finest kil cikarsin Hesaplı ara taş önerileri - ihtilaf - 27/06/2012 tıraşseverlik ve hayvanseverliğin kesiştiği nokta burası herhalde,en iyisi zor durumda olan bir hayvanat bahçesi bulalım mesala Darıca hayvanat bahçesi satın alalım hayvanat bahçesini gezenler bu hayvanların niye tüyleri yolunmuş ve kırpılmış diye sorarlarsa emiriko cevap verir Hesaplı ara taş önerileri - emiriko - 27/06/2012 (27/06/2012, Saat: 18:44)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tıraşseverlik ve hayvanseverliğin kesiştiği nokta burası herhalde,en iyisi zor durumda olan bir hayvanat bahçesi bulalım mesala Darıca hayvanat bahçesi Aslanlarin kuyrugunun ucundaki o killarla tiras olacam sekli guzel |