![]() |
Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. (/showthread.php?tid=11448) |
Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - Aersin - 06/12/2019 (27/11/2019, Saat: 15:01)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arac bakımı konusunda bir iki puf noktası: Keklik Otu Yağı’nı nerden temin ederiz? Biraz bakındım ama göremedim ağabey. Keklik-Kekik Origanum?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - Aersin - 06/12/2019 (06/12/2019, Saat: 15:26)Aersin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keklik Otu Yağı’nı nerden temin ederiz? Biraz bakındım ama göremedim ağabey. Sanırım “Keklik Üzümü Yağı” diye satılıyor, Saygılar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - dikdik_s - 06/12/2019 Aynen komsumun dedigi gibi keklik uzumu diye satılıyor genelde. Destek-Arifoglu gibi markaların olması lazım online satıs sitelerinde. Cvp: Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - dikdik_s - 25/12/2019 Su set indirimde su anda, tavsiye ederim dostlar. Cilalı sampuanı yabancı kaliteli urunleri aratmıyor. Kucuk nano cilasıda hem surmesi kolay hemde verdigi parlaklık. Ureticiside Nevsehirde, malının arkasında duran ilgili bir satıcı. Bir denemenizi tavsiye ederim. https://urun.n11.com/ic-temizlik-ve-koruma/nano-pratik-krem-cila-100-grcilali-oto-sampuani-500ml-P312759717 Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - fusuy - 16/05/2020 ozaman 2020 detailing sezonu açılsın ![]() RE: Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - FearOfATG - 16/05/2020 (16/05/2020, Saat: 20:02)fusuy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ozaman 2020 detailing sezonu açılsın Salgın dolayısı ile Mart başından beri ne yıkamaya verdim ne de kendim ilgilendim (dışı ara ara yağmur falan gördü) Normalde en kötü ihtimalle 2 haftada bir detaylı iç dış hobi olarak yapıyorken 2 aylık süreçte oldukça kirlendik. (: Ramazan sonrasına kalacak benim işlem muhtemelen ama takım taklavat düzenlemesini bugün yapmak vardı aklımda bu sebeple görünce bir tebessüm oldu. Kolay gelsin tüm detaycılara.. (: Cvp: RE: Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - fusuy - 16/05/2020 (16/05/2020, Saat: 20:14)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Salgın dolayısı ile Mart başından beri ne yıkamaya verdim ne de kendim ilgilendim (dışı ara ara yağmur falan gördü) Normalde en kötü ihtimalle 2 haftada bir detaylı iç dış hobi olarak yapıyorken 2 aylık süreçte oldukça kirlendik. (: kolay gelsin komşum ben en son ekimde arabayı yikamıştım, tekrar yikamak iyi geldi bütün stresi attım 2 buçuk satte arabayı anca parlattım Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - 00serkan4300 - 16/05/2020 Ben de 1 ay önce araca detaylı el attım. Demirtozu temizligi, kil ile temizlik, soft99 king of gloss wax yaptım. Araba bu islemleri gorunce 3 4 ton açıldı. O kadar kılcal çizige ragmen baya parladı. Bir sonraki yıkamada koch chemie protector wax uygulayacagım, detaycılara selam olsun ![]() SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - kokopelli - 16/05/2020 (16/05/2020, Saat: 20:02)fusuy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ozaman 2020 detailing sezonu açılsınBen ağlarım ama şimdi. Yıllarca kendi arabamı kendim cilaladim. Yeri geldiginde bidonla, tasima suyla yikadim. Derken bir firsat müstakil eve gectigimizde yıkaması, demir çözmesi, zift akıtması, polisajini yaptım. Ama kıymet bilmemişiz tam. Geçen sene 5. Kat bir daireye taşıdığımdan beridir en fazla yikamaciya gidip dönüşte bir kat wax atarak, senede 1 veya 2 kere dokundum arabanın boyasina. Bu pandemi günlerinde yine mustakilde kalmış olsam arabanın dibinden girip tepesinden çıkardım, ama dairede usturasi, bıçağı, kalemle oynuyorum anca. Araba o kadar kirliyken de elim gitmedi durulamasiz yıkamaya. Bir ferah zamanda yikamaciya gidip dönüşünde kilini, polishini, waxini yapayım bari. Ağlaya ağlaya olmayacak böyle .. ~SB Araç Bakımı ve Genel Temizliği Hk. - Nani Kuş - 17/05/2020 Tüm arkadaşlarda kolay gelsin . Araçlarınızın tekerine daş değmesin . Hep pürü pak olsun . @kokopelli hergün güneş doğar doğmaz 5. Kattan bakınca a benim araba ne kadar da güzel parlıyor diyorsun ![]() |