Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? (/showthread.php?tid=1207) |
Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - BigHillMe - 06/07/2012 ustura köreltmenizde gerekecek gibi gözüküyor hocam golden dollar öneririm Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - anesthesia - 06/07/2012 şavet Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - onur98 - 06/07/2012 (06/07/2012, Saat: 13:36)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haftalık kullanmaya çıkardıklarım banyo dolabının en üst rafında dinlenen arkadaşlar ise eşya dolabının tavana yakın bölümünde merdivensiz alınması imkansız hele sandalye tabure vs ile badger fırçanın ucu bile gözükmez Bu arada deneme fırçalar devamlı orda burda sorun yok zaten benim eleman onlara antremanlı alsada bir iki yüzüne süre gider koyar yerine . En cok wee scottı görünce şaşırmış ve beğenmişti onca toroman arasında sevimli küçüçük bir fırça bu benim olsun mu diye hemen zıplamıştı Üstat maşallah, ufaklık da size çekmiş demekki beceriklilik konusunda. Bu yaşta tamirata soyunmuş. Bence övünmelisiniz Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - totan35 - 06/07/2012 (06/07/2012, Saat: 13:36)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haftalık kullanmaya çıkardıklarım banyo dolabının en üst rafında dinlenen arkadaşlar ise eşya dolabının tavana yakın bölümünde merdivensiz alınması imkansız hele sandalye tabure vs ile badger fırçanın ucu bile gözükmez Bu arada deneme fırçalar devamlı orda burda sorun yok zaten benim eleman onlara antremanlı alsada bir iki yüzüne süre gider koyar yerine . En cok wee scottı görünce şaşırmış ve beğenmişti onca toroman arasında sevimli küçüçük bir fırça bu benim olsun mu diye hemen zıplamıştı ustad tebrik ederim. yolunuz en dogrusu. asla cocuklardan saklamamak lazım. keskin olan jiletler iyice saklanmalı fırcalar aletler gozetimli olarak verilip hevesini alması beklenmeli. zaten mutlaka kendisinin isini yaramadıgını anladıgında bırakacak ancak ozellikle ilk 6 yasına kadar engellenme ciddi ruh sagligi sorunlarına neden olabilir. guven duygusu, merak duygusu, özerklik istegi engellenmemeli. tebrik ederim. benimde oglum var. 3 yasında her sey kutunun icinde evde salonda vitrinlerinde tepesinde merdivenle bile almasına olanak yok. ancak biraz daha buyuyunce daha farklı yollar bulmak lazım nasıl olur henuz dusunmedim. kucuk bir not: amca oglumla 8 9 yasındayken babasının tabancasını almıs oynuyorduk silah ates aldı bize bir sey olmadı Allah tan ancak hayatımızın dayagını yedik. Dayak yedik bitti mi? hayır dun gibi hatırlıyorum her fırsatta aramıstık bulamamıstık. Cocukluk boyle bir şey. Cok dikkat edilmeli bizlerin işi biraz daha zor. Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - Zafercet - 19/07/2012 Allah korusun,çok temkinli olmak lazım. Haftalık ayırdıgım jiletler banyo dolabının üst çekmecesinde.oraya ulaşması imkansız. onları bile alırken dikkatli oluyorum.dört bir tarafımı kontrol ediyorum yerinden alırken ve koyarken. Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - Lord Sparhawk - 19/07/2012 no children no cry Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - ahmet67 - 19/07/2012 40 50 liraya satılan şifreli küçük para kasaları var.Bunların içinde saklanabilir. Örnek resim: Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - BigHillMe - 19/07/2012 bu kasaların ağırlıkları kaç kilo civarında acaba sabitlemeden kullanmak için soruyorumda Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - emiriko - 19/07/2012 (19/07/2012, Saat: 20:18)ahmet67 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 40 50 liraya satılan şifreli küçük para kasaları var.Bunların içinde saklanabilir. Gun gelir sigmaz hocam benimkiler sigmaz mesela suan onun yerine kilitlenebilir bir dolap icine ya da dolabin ustune. Jilete ulasamadiktan sonra aletlere dokunsa da cok zarar veremez pencereden atmadikca benim 3 yasindaki yegenim bir ara eline ne gecse atiyordu pencereden bir gun annemin ojelerini attida asagiya baktigimizda asfalt rengarenk kirilmis siselerden cikan ojelerle doluydu Ekipmanlarınzı küçük çocuklardan nasıl koruyosunuz? - ihtilaf - 19/07/2012 oğluma fırça ayna 2 adette tıraş aleti verdim biri plastik biri metal arasıra köpük yapıyoruz yalandan tıraş oluyor sonra aletlerini kutusuna kaldırıyor yasaklamak yerine kendiside sahip olsun mazallah ileride kartuş falan gibi kötü alışkanlıkları olur |