![]() |
Proraso sabun / yavru böcek / yardım - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Proraso sabun / yavru böcek / yardım (/showthread.php?tid=12534) |
Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - İsmetaltan - 01/06/2020 (01/06/2020, Saat: 15:32)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kokusu benim de çok hoşuma gider ama yastığın altına koyup yatmak istemedim henüz keske proraso koysaydi miss gibi sandal komardi kiyafetler ama ne yazikki bildigin kalip beyaz sabun du be hocam. ? Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - mustbe - 02/06/2020 (01/06/2020, Saat: 20:28)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mustbe fotomontaj yaptın dimi söyle bak itiraf et Düz duvara değil de şöyle çatı çatı zıplamak iyi olurdu abi ![]() ![]() Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - sfenks - 02/06/2020 Fotoğraftan anlayamadım ama böcekler ölü ise içine bir yerlerden dökülmüş ve ölmüş olabilir. Yok, canlı ise sabunun içinde çoğalması gerçekten tuhaf. Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - mustbe - 02/06/2020 (01/06/2020, Saat: 20:43)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım kafa aşağı ama altından hava alabilecek şekilde kurutursanız daha iyi olur. Bi de o şekilde deneyeyim üstadım ama bu 3. Kutu sabun elimdeki. Bir tek bunda böyle birşey oldu. Diğer kutulu sabunları da aynı şekilde kurutuyordum Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - mustbe - 02/06/2020 (02/06/2020, Saat: 00:32)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğraftan anlayamadım ama böcekler ölü ise içine bir yerlerden dökülmüş ve ölmüş olabilir. Yok, canlı ise sabunun içinde çoğalması gerçekten tuhaf. Canlı üstad. İPhone kamerası o kadar netleyebildi makro ![]() Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - Cem.O44 - 02/06/2020 Çok ilginç araştırdım ama pekte kayda değer bişey bulamadım.Aman mustafa abi görülmemiş bi durum yeni tip bir virüs falan çıkmadan imha et hemen kaldıracak durumda değiliz. ![]() Tanıdığım bir kaç kişiye sordum bakalım abi eğer dönerlerse sebebi neyden kaynaklanıyormuş hep birlikte öğreniriz. Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - mustbe - 02/06/2020 (01/06/2020, Saat: 21:24)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: keske proraso koysaydi miss gibi sandal komardi kiyafetler ama ne yazikki bildigin kalip beyaz sabun du be hocam. ? ![]() Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - mustbe - 02/06/2020 (02/06/2020, Saat: 00:37)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok ilginç araştırdım ama pekte kayda değer bişey bulamadım.Aman mustafa abi görülmemiş bi durum yeni tip bir virüs falan çıkmadan imha et hemen kaldıracak durumda değiliz. Teşekkür ederim kardeşim ![]() Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - Cem.O44 - 02/06/2020 (02/06/2020, Saat: 00:39)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim kardeşim mustafa abi şimdi aktarıyorum hemen. Abi sabunlara renk vermek için sağlığa zararlı olmayan boyar madde kullanıyorlarmış(sabunun beyaz olduğunu söyledim o da farketmez kullanılıyor dedi.Bendeki de soru beyaz renk değil sanki)kokuları yavan kalmasın diye ve kayganlığı elde etmek için içinde ki yağında önemi varmış fakat bunun olabilmesi için uzunca bir süre sabunun nemli bir ortamda bulunma sonucu oluşabileceğini söyledi. kendisi ev arkadaşımdı,kimya mühendisi.öyle genel sıradan bir yorummuş gibi geldi bana pekte tatmin edici gibi değil sanırsam ![]() Cvp: Proraso sabun / yavru böcek / yardım - mustbe - 02/06/2020 24 saatte bu kadar badire atlatacak gibi durmuyor sabun kardeşim ama teşekkür ederim ![]() |