![]() |
Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı (/showthread.php?tid=12578) |
Cvp: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - İsmetaltan - 07/06/2020 note-pad de yazip kopyalarken dikkatli olmak lazimmis. @ferat hocam keyifle okudum ellerine saglik ve kesinlikle benzerleri bir cok kez basima geldi "karpuzlu sabunu suda bekletip tiras sabunu yaptim ben diye bana ovunen abim olmustu, verdigim emeklere yaziklar olsun ona. ![]() Cvp: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - yunusso - 07/06/2020 .. benim de aynı sekilde yaşadığım olaylar oldu ama şimdi benimle tartışan ya da olayı reddedenlerin çoğuna kendi elimdekilerden ufak da olsa hediye fırca, makina, jilet , sabun vs verip de onları da biraz da zorlayarak, bin pişman ettim ![]() ![]() Cvp: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - Ferat - 07/06/2020 @Cem.O44 komşum benim hanım da "Al ne olacak keyfin bu senin, bakmıyordun kendine iyi oldu böyle" tarzında cümlelerle gazlıyor hep ama farkındayım ki geçen yıllarrın toplamında kendisinin bakım setlerine harcadığımız ikinci el araba parasının günahını çıkartma ya da kendine bir yancı arama peşinde ![]() @İsmetaltan karpuzlu sabun büyük saygısızlık olmuş gerçekten geçmiş olsun komşum ![]() @yunusso komşum valla anlattıkların amaçladıklarım. Ben de salabilsem zehri birkaçına rehabilite olacağım Cvp: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - yakup - 07/06/2020 güzel bir konu başlığı olmuş teşekkürler. arkadaşlara bahsedince hadi ya dede gibi eski aletlerle mi tıraş oluyorsun diyerekten şaşırıyorlar. Cvp: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - çayağzı - 07/06/2020 Konuya salgın dolayısıyla tek kullanımlık yaprak jilet ile tıraş olmanın daha hijyenik ve sağlıklı olacağından giriş yapılırsa belki biraz daha etkili olunabilir. Cvp: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - arandur - 07/06/2020 Yakın çevremde tek kişi var sadece, o da ucuz yollu tıraş aletleri ve yaprak jiletler alıyor sadece, fırça ve sabun işine girmeyip jel veya köpük kullanıyor yani yarı gelenekselci. Benim dolapta eşyaları görüp beğeniyor ama onu anlıyorum, tek maaşla aile sahibi ve herkes yüzlerce lira dökemiyor nihayetinde. Biz kafası rahat bekarlar seçilmiş kişiler, kurtarılmış bölge vatandaşlarıyız bir nevi ![]() Cvp: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - Muhibbi - 07/06/2020 Konu maliyete gelince herkes vazgeçiyor. Ben de birçok kişiye anlattım. Ama fiyatları merak ettikten sonra hiç merakları kalmıyor ![]() Ben de vazgeçtim anlatmaktan diyebilirim. Kargo geldiği zaman ben de yalan söylüyorum. Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - Kacak - 07/06/2020 Valla komşum yazacak birşey bırakmamışsınız. Yazım üslubunuz da çok güzel, hislerimize tercüman olmuşsunuz ![]() MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - Dumanus - 07/06/2020 Ben de geleneksel tirasin ilgi cekmedigini tecrubeler yasadim. Muhabbetini actigim her defasinda kartuslu sistem savunuculariyla ya da tirasi zorunluluk nedeniyle olup, hemen olup bitsincilerle karsilastim. Bunlardan birisi bir fusion kartusunyla 4 ay tiras oldugunu soyluyor, digeri hazir kopugu sikip kullanmak varken ugrasmak istemiyor, bir baskasi bu tirasi demode goruyor vs vs... Ben de cevremde bu konu uzerine konusacak insan bulamiyorum maalesef Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı - shaving nick - 07/06/2020 ![]() ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |