Favori Ürünleriniz - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Favori Ürünleriniz (/showthread.php?tid=186) |
Favori Ürünleriniz - Kendineözgü - 02/12/2011 (01/12/2011, Saat: 17:23)ulysse6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Galiba 37 C ile ilgili konu baslığı var,forumda.Tabac kremi merak ediyorum.(01/12/2011, Saat: 13:29)Kendineözgü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merkur 37C için bir başlık açılmasını bekliyordum.Sunumlarda minimum özelik aktarabiliyorum ve ilk mesajı verimsiz bir mesajla işgal etmek istemiyordum. Akşam bir başlık açmaya çalışacağım.bu alet hakkında genel olarak lord sparhawk a katılıyorum.(30/11/2011, Saat: 21:39)ulysse6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ---- Favori Ürünleriniz - eggman - 02/12/2011 (30/11/2011, Saat: 20:50)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar başlığı boşlamayalım Son güncellemeler ; Jilet: Bugün itibariyle geçen hafta Permasharp için hazırladığım koşulları bu haftada Crystal için hazırladım ve sonuç olarak Crystal'in bana daha iyi geldiğini anladım.Permasharp daha keskin evet ama Crystallede sinek kaydı olabiliyorum ve gerçekten kat ve kat konforlu dolayısıyla konforu tercih ettim Ha gillette 7 oclock sharp edge gelecek daha ona da bir bakıp sonunda toplu alıma geçip jilet işini bir kenara bırakabilirim Favori Ürünleriniz - zorba58 - 02/12/2011 Tabac ürünlerini ben de merak ediyorum. Favori Ürünleriniz - Kendineözgü - 20/12/2011 Şu sıralar,Astra mavı jıletten çok memnunum.Kullanmanızı tavsıye ederim. Favori Ürünleriniz - papazerigi - 20/12/2011 ben hiç memnun kalmadım, hatta denemek isteyenlere bol bol göndermiştim. kimse para verip almasın diye herkesin beğendiği, hatta bayıldığı shark'tan sonra benim için ikinci bir şok oldu astra maviyi beğenmeniz. vay arkadaş ya!!! bende mi bir problem var acaba??? Saygılar (20/12/2011, Saat: 01:17)Kendineözgü Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu sıralar,Astra mavı jıletten çok memnunum.Kullanmanızı tavsıye ederim. Favori Ürünleriniz - Kendineözgü - 22/12/2011 (20/12/2011, Saat: 01:42)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben hiç memnun kalmadım, hatta denemek isteyenlere bol bol göndermiştim. kimse para verip almasın diye Bilmıyorum belkıde de89 ıle uyum sağlamış olabılır. Favori Ürünleriniz - papazerigi - 22/12/2011 yok yok elimdeki butun makinelerle denedim Saygilar (22/12/2011, Saat: 02:09)Kendineözgü Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmıyorum belkıde de89 ıle uyum sağlamış olabılır. Favori Ürünleriniz - Kendineözgü - 30/12/2011 (22/12/2011, Saat: 02:51)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok yok Cilde uyumu çokönemli tıraş bıçağının.Ben Wilkinson'ın yaprak jiletiyle tahrişsiz tıraş elde edıyorum.Permasharp taktığımda,permasharp barız daha keskın ama Wilkinsondakı konforu bulamıyorum. Favori Ürünleriniz - papazerigi - 30/12/2011 ben de wilkinsonu ilk kullandığımda çok kaliteli ve uzun ömürlü bulmuştum. uzun süredir farklı jiletler denemekten sıra gelmedi. Sonra yine bir daha denerim ve karşılaştırırım. Saygılarımla (30/12/2011, Saat: 22:22)Kendineözgü Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cilde uyumu çokönemli tıraş bıçağının.Ben Wilkinson'ın yaprak jiletiyle tahrişsiz tıraş elde edıyorum.Permasharp taktığımda,permasharp barız daha keskın ama Wilkinsondakı konforu bulamıyorum. Favori Ürünleriniz - eggman - 10/01/2012 Son denemelerden sonra, *Favori jiletimi Rapira olarak güncelliyorum Yorumlarım diğer başlıklarda mevcut. *After Shave'i ise Yves Rocher ile değiştiriyorum 21 lira ile aynı fiyattaki Niveadan çok daha iyi. *Makine olarak ise Gilette Slim Adjustable.Agresifliği ayarlayabiliyor olmak harika birşey. *Tıraş kremi Body Shop Maca Root. Gerek kokusu gerek kolay ve kaliteli köpürmesi ve nemlendirmesi ile gayet memnunum. |