![]() |
Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ TEKNİKLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Tıraş Teknikleri Soru Cevap (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Konu Başlığı: Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. (/showthread.php?tid=2984) |
Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - asymptote - 27/07/2013 mornetto ![]() Hani çelik ete değecekti hocam? ![]() ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - eskiuyemnt - 27/07/2013 (27/07/2013, Saat: 01:05)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mornetto Ya tamam da ustura rüyama giriyor iki gündür. Yani bu işe başlarsak sonu kötü şimdiden anlamaktayım. 4 haneli dolarlardan bahsediyoruz tek çelik için. Acaba diyorum ben geri adım atsam, geri geri DE ye doğru, yanaşsam dedimdi ![]() ![]() Aslında ev aldımdı. Şimdi dava açıyosun filan hepsi para tabi ![]() ![]() Şimdi kalk 4 haneli dolara tıraş ol, sonra el elde, baş başta ![]() Netsek kine acaba? ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - eskiuyemnt - 27/07/2013 Hem zaten gerginlik yapıyomuş ustura ![]() Benim iş de gergin bir iş, bağır çağır filan nereye kadar dimi? Hergün zaten kahveyle ayaktayız hakime laf anlat, müvekkile laf anlatamazsın zaten. Allahtan deyip kaybettiğin davayı açıklayamazsın doktorlar gibi ![]() Bi süre diyorum gergin olmadan yaşasak ? Bak ama konu başlığından da çıkmoyorum ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - asymptote - 27/07/2013 4 haneyi kim soktu aklına? ![]() Avukatlar lafı dolandırmayı çok severler, şimdi gerçeği söyle: Cesaretin yok mu aşka? Etle çeliği buluşturmamız lazım hocam.. Hem biraz gerginlik iyidir, bknz Ajda Pekkan. Hatun kaç yaşında mayoyla klip yapıyor.. ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - eskiuyemnt - 27/07/2013 Ama doktor korkuyorum ![]() ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - asymptote - 27/07/2013 Korkma, acımayacak.. ![]() ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - porsuk - 27/07/2013 40 dolarlık antikayla başlayabilirsiniz zaten öğrenene kadar öyle başlanmalı. Fiyatlar 3 haneli. 4 haneli olanlar custom dedikleri kişiye özel üretilen usturalar, sipariş verip 7 ay bekliyorsun yapılması için ![]() ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - eskiuyemnt - 27/07/2013 (27/07/2013, Saat: 02:45)porsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 40 dolarlık antikayla başlayabilirsiniz zaten öğrenene kadar öyle başlanmalı. Fiyatlar 3 haneli. 4 haneli olanlar custom dedikleri kişiye özel üretilen usturalar, sipariş verip 7 ay bekliyorsun yapılması için İçim rahatladı. üç haneyse sorun yok canım alalım bir kutu. sanırım bir kutuda 7 tane çıkıyordu. ![]() Kaçış yok asymp aldırcak bize, aldıktan sonra ben zaten gergin olacağım uzunca bir süre ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - Lord Sparhawk - 27/07/2013 (27/07/2013, Saat: 01:44)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 haneyi kim soktu aklına? hahahahah ![]() Tıraş sonrası yüzde gerginlik.. - Lord Sparhawk - 27/07/2013 Mornetto komşum sahibindende çok temiz bir henckels var, konuş verirse 200'e al, vermezse 250' de çok değil o usturaya, al bitsin, tek usturayla bitirirsin olayı, öyle haftalık setlere falan gerek yok. Bir dosyadan %25 alıyorsun, soru sormak için geleni bile ensesine şaklatmadan geri yollamıyorsunuz yalan mı? ![]() mızmızlanma şimdi, taşını kayışını da alırsın kolayca sen. ![]() ![]() |