Geleneksel Tıraş Forumları
Chubby 2 kırmayı başarmak... - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Porsuk Kılı Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Konu Başlığı: Chubby 2 kırmayı başarmak... (/showthread.php?tid=3199)

Sayfalar: 1 2

Chubby 2 kırmayı başarmak... - ihtilaf - 16/09/2013

Tombul bodur sahibi ağlarken fırsat kovalayan uyanıklar kim Smile
Birini tanıyorum Blush

Chubby sahipleri için patentini alacağım ''chubby yuları''

[img]118izvr.jpg[/img]

(16/09/2013, Saat: 17:01)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar kasap et derdinde koyun can derdinde,biraz duygusal olun ya tombul fırçam ölüyor diyorum anında 2 tane talip çıktı satarsan alırım diye Big GrinBig GrinBig Grin
Şaka yapıyorum sağolun tabi bu ihtimali de düşüneceğim hele şu tavsiyeleri bir derleyip toplayım bakalım da.SmileWink

Chubby 2 kırmayı başarmak... - Hasan Ali - 16/09/2013

(16/09/2013, Saat: 17:37)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tombul bodur sahibi ağlarken fırsat kovalayan uyanıklar kim Smile
Birini tanıyorum Blush

Chubby sahipleri için patentini alacağım ''chubby yuları''

[img]118izvr.jpg[/img]

(16/09/2013, Saat: 17:01)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar kasap et derdinde koyun can derdinde,biraz duygusal olun ya tombul fırçam ölüyor diyorum anında 2 tane talip çıktı satarsan alırım diye Big GrinBig GrinBig Grin
Şaka yapıyorum sağolun tabi bu ihtimali de düşüneceğim hele şu tavsiyeleri bir derleyip toplayım bakalım da.SmileWink
Uyanıkların biri bendim... Smile

Chubby 2 kırmayı başarmak... - ihtilaf - 16/09/2013

Hocam kulp'a geçirilen ip boyuna mı asılıyor Smile
Turbo köpük,harika tanım Smile

(16/09/2013, Saat: 17:44)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5bwhmp.jpg

şişmanı elinden fırtanlar turbo köpük yapanlara göre full bağlantılı fırça Smile

Chubby 2 kırmayı başarmak... - eskiuyemnt - 16/09/2013

Büyük geçmiş olsun üstadım.

Allah acil şifalar, olmadı geride kalanlara sabırlar ihsan etsin..SleepySleepySleepySleepy

Chubby 2 kırmayı başarmak... - karakartal - 16/09/2013

cana geleceğine mala gelsin derler bende derim tabi yenisini alırsınız best chubby idi sanırım süperchubby e geçersiniz süperse manchurian a geçin derim

Chubby 2 kırmayı başarmak... - onur98 - 16/09/2013

Kısmetten çıkmışsa komşu yapacak bir şey yok gerisi de bahane. Çok geçmiş olsun. Allah telafisi olmayan dert tasa vermesin.

Chubby 2 kırmayı başarmak... - bossyje - 17/09/2013

İnceptum Hocam tombul fırça lafı çok hoş olmuşSmile

eskiuye3315 da düşünücekmiş Big Grin duy da inanma,kesin katılır Big Grin

Chubby 2 kırmayı başarmak... - inceptum - 17/09/2013

Evet hocam o zaten hazır kıta bakma işte naz yapıyor, nelere ne paralar döküyor bize gelince "bakarız"...Big Grin

Chubby 2 kırmayı başarmak... - papazerigi - 17/09/2013

bir fırçamın askısı yok (eskiuye3315 hocamın gönderdiği parça). ona da kalın kauçuk lastiklerden dolayıp banyodaki peteğe asıyorum kurutmak için. Ama sapa müdahalede bulunmadım. sadece doluyorum lastiği sapın etrafına.