Geleneksel Tıraş Forumları
Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37)
+--- Konu Başlığı: Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... (/showthread.php?tid=356)

Sayfalar: 1 2 3 4

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - papazerigi - 11/02/2012

sanırım haklısınız. çin çok uzun sürüyor ve sanırım konteynır gemilerinde geliyor bizim fırçalar. (emin değilim hala)
gerçekten de çok uzun sürüyor varış.
aslında yarın benim fırçanın geldiği kargo kutularına bakayım, belki bir ibare vardır.
Saygılarımla
(11/02/2012, Saat: 01:09)PROMETEUS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yine de süreç çok uzun bence. England 1 hafta, China 1 ay Dodgy

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - pars - 11/02/2012

Çinden gelen kargo uçakları bazen direkt Türkiye ye gelmeyebiliyor. Ben gelen paketin uzerinde airmail yazılıydı diye hatırlıyorum. Ama gerçekten gemiyle geliyor olması da bir ihtimal tabi.

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - papazerigi - 11/02/2012

hocam bu mevzu açıklığa kavuşturulmalı.
bir de şöyle bir durum var. Almanya'da okurken, üniversitedeki hocamız Çinden Almanyaya gelen bazı kargoların çinden dubaiye gemi ile geldiğini, oradan da uçak ile transfer edildiğinden bahsetmişti gibi hatırlıyorum sanki
yani tek tip de olmayabilir.
Saygılarımla
(11/02/2012, Saat: 01:23)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çinden gelen kargo uçakları bazen direkt Türkiye ye gelmeyebiliyor. Ben gelen paketin uzerinde airmail yazılıydı diye hatırlıyorum. Ama gerçekten gemiyle geliyor olması da bir ihtimal tabi.

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - Prometheus - 11/02/2012

Anladım,
Kutu gelince bende foto eklerim, sizde bakarsınız.

Gemi mi uçakmı? Fenomene doğru gidicek bu iş benim için...

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - linguist - 11/02/2012

dedigim gibi ithalat yaparken yaklasik 40 suruyordu geminin haydarpasaya gelmesi. gumrukten cekmesi nakliyesi vs 1,5 ayi buluyordu.
benim posta takipli tam on gunde geldi. 25*15*20cm ebatlarinda ama 150gr olan, uzerinde bolca cince yazan, ingilizce olarak urun adi fiyati ve "commercial sample. should be opened officially" yaziyordu.
dubai uzerinden ucakla gelmesi mantikli yoksa gemi ile 30 gunde gelmesinin imkani yok.

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - pars - 11/02/2012

Şimdi ebaydan baktım. Iantang china post air mail ile gönderiyormuş.

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - anesthesia - 11/02/2012

çinde 7 gün süren bir tatil vardı, ya geçen hafta ya da bu hafta resmi tatil söz konusu, o nedenle gecikmiş olabilir, ama eninde sonunda gelecektir,

şimdiden hayırlı olsun

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - Prometheus - 17/02/2012

Arkadaşlar az önce FS Finest Badger'im ofise geldi...

Beklediğim kadar uzun sürmedi aslında 2 hafta gibi bir zamanda elime ulaştı...

Not: Çok mutluyum...

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - blaster - 17/02/2012

(17/02/2012, Saat: 19:55)PROMETEUS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar az önce FS Finest Badger'im ofise geldi...

Beklediğim kadar uzun sürmedi aslında 2 hafta gibi bir zamanda elime ulaştı...

Not: Çok mutluyum...

hayırlı olsun Smile

Ebay Gönderisi Nasıl Takip Edilir... - BigHillMe - 17/02/2012

hayırlı olsun gayet erken geldı
ıyı gunlerde saglıkla kullanın