![]() |
tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: tras sabununu tras kabına nasıl basacagım (/showthread.php?tid=370) |
tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - burakoner0681 - 15/02/2012 mıkrodalgayı deneyecegım kapa gelınce 1 tane alumınyum kap aldım ona wılkınsonu basaccagım sık bay marka plastık kapta ıse arko var kapta daha kolay oluyor tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - papazerigi - 15/02/2012 aman sakın alüminyum kabı mikrodalgaya koymayın. bildiğiniz gibi metal eşyalar (üzerinde metal işlemeli tabaklar da dahil) mikrodalga fırına koyulmaz. sabun için o resmini verdiğim cam kap hem çok dekoratif, hem kullanışlı, hem de çok ucuz. onu alabilirsiinz. Saygılar (15/02/2012, Saat: 13:32)oner0681 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mıkrodalgayı deneyecegım tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - burakoner0681 - 15/02/2012 cok tesekrur edrım ![]() tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - BigHillMe - 15/02/2012 rendeleyıp basın ustune sıcakta bekletın derım kalorifer yada soba ustunde mikrodalgam olsaydı anında onuda denerdım cok mantıklı gozukuyor tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - papazerigi - 15/02/2012 daha önceden mikrodalga yöntemini farklı şekillerde denemiş olmama rağmen MWF i o kaba nasıl sokacağımı kara kara düşünüyorum . çünkü sabunu rendeleyip, kesip parçalamak filan istemiyordum. şimdi sabunun bütünlüğünü bozmadan kabın içine sokmayı başardım. süper oldu. mikrodalga olsaydı keşke.kalorifer filan baya uzayacak yöntemler. benimki 1 dakika sürmedi toplamda ![]() komşuda filan varsa bi çal kapıyı ![]() Saygılar (15/02/2012, Saat: 15:53)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: rendeleyıp basın tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - BigHillMe - 15/02/2012 (15/02/2012, Saat: 17:46)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: daha önceden mikrodalga yöntemini farklı şekillerde denemiş olmama rağmen MWF i o kaba nasıl sokacağımı kara kara düşünüyorum . çünkü sabunu rendeleyip, kesip parçalamak filan istemiyordum. şimdi sabunun bütünlüğünü bozmadan kabın içine sokmayı başardım. süper oldu. seneye evlenıyorum evıme alırım artık ![]() (suan ailemleyim 7mt civarı bi alana sıkıstıkca sıkıstım tavanlara deyıyor esyalarım ![]() pıza ısıtmaya deseniz sımıt ısıtmaya deseniz hayır demez ınsanlarda su sabunu bi mikrodalgaya sokalıma kimse hos yaklasmaz ![]() ![]() tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - burakoner0681 - 15/02/2012 ![]() ![]() bekarlık gercekten sulatnlık ![]() tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - zorba58 - 16/02/2012 Cam önermiyorum banyoda arkadaşlar. Plastik, ahşap ya da metal kullanmaya çalışın. Ne olur ne olmaz.. tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - eggman - 16/02/2012 Şu MWF'nin Dark Oak tası çok güzel.Yokmu Türkiye'de öyle birşey.Ikea'da şurda burda ![]() tras sabununu tras kabına nasıl basacagım - papazerigi - 16/02/2012 haklısınız ama o kap da çok güzel. belki etrafına düşünce kırılmayı önleyici bir kılıf gibi, kutu gibi bir şey sarılabilir. ne bileyim... (16/02/2012, Saat: 01:06)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cam önermiyorum banyoda arkadaşlar. Plastik, ahşap ya da metal kullanmaya çalışın. Ne olur ne olmaz.. |