![]() |
20. Yüzyılın İcatları - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: 20. Yüzyılın İcatları (/showthread.php?tid=3729) |
20. Yüzyılın İcatları - eskiuyemnt - 05/12/2013 Keşke insanlık tarihini avcumuza alıp, kolayca her yerini didik edebilsek, aynı zamanda denizlerdeki altın rezervlerini çıkarmayı, gizli kalmış ne varsa hepsini öğrenmeyi çok isterdim. Bir iki kaya kovuğunu gezip, eski bir iki taşın resmini çekmekten ve iki heykelin kaçakçılığını yapmaktan, müzelerden çok daha değerli dünyamız.. 20. Yüzyılın İcatları - eskiuyemnt - 05/12/2013 (05/12/2013, Saat: 21:02)xanimate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazi şeylerini keşfinin tahmınlerimizden ne kadar çok eski olduğunu görmek bazılarınında aslında çok yeni olduğunu öğrenmek açısından güzel bilgileri topladığınız için ben teşekkür ederim üstadım. Yanlış hatırlamıyorsamda turboyu ilk benzin motorlu arabaya takanlarda Amerikalılar 1915 olması lazım elde edilen de 115bg Mısırlıların videosunu bulamadım, bulursan paylaşırmısın dostum ![]() 20. Yüzyılın İcatları - xanimate - 05/12/2013 (05/12/2013, Saat: 21:11)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mısırlıların videosunu bulamadım, bulursan paylaşırmısın dostum Tabii ki bulabilirsem linki paylaşırım, ben hatırlamasamda google yardımcı olur ![]() ![]() 20. Yüzyılın İcatları - eskiuyemnt - 05/12/2013 xanimate çok teşekkürler ![]() Bilinenin aksine hep gizemi kovaladım, işimde de görünmeyen kısımları açığa çıkartmaya çalıştım hep. Ama bi gün çantamı alıp, dağların arasında bilinmeyene çıkıcam biliyorum. Bu ateş hiç sönmedi içimde. 20. Yüzyılın İcatları - korhan - 05/12/2013 O ateş aşağı yukarı hepimizin içinde var. Benim de sizinkine benzer bir işim var ama işte o ateş kimimiz de sönük kalıyor kimimizde hiç yanamiyor. 20. Yüzyılın İcatları - eskiuyemnt - 05/12/2013 (05/12/2013, Saat: 21:58)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O ateş aşağı yukarı hepimizin içinde var. Benim de sizinkine benzer bir işim var ama işte o ateş kimimiz de sönük kalıyor kimimizde hiç yanamiyor. Geltir buluşmasını sırt çantalarımızı alıp, kaz dağlarında bi gölün kenarında yapsak müthiş olurdu ![]() ![]() Bu fikrin değerlendirilmesini isterdim ![]() 20. Yüzyılın İcatları - xanimate - 05/12/2013 Videoyu bulamadım ama çizimlerini buldum ![]() ![]() Çoğu ülkeye göre çok şanslınız bu konuda bilinen en eski iki mağara ülkemiz sınırlarında biri Edirne tarafında diğeri Doğu Anadolu da 2,5 milyon yıl ![]() 20. Yüzyılın İcatları - xanimate - 05/12/2013 (05/12/2013, Saat: 22:03)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geltir buluşmasını sırt çantalarımızı alıp, kaz dağlarında bi gölün kenarında yapsak müthiş olurdu :S kaz dağları kısmını bunu okumadan yazmıştım 20. Yüzyılın İcatları - eskiuyemnt - 05/12/2013 (05/12/2013, Saat: 22:14)xanimate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :S kaz dağları kısmını bunu okumadan yazmıştım Vaaay ![]() 20. Yüzyılın İcatları - korhan - 05/12/2013 (05/12/2013, Saat: 22:03)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geltir buluşmasını sırt çantalarımızı alıp, kaz dağlarında bi gölün kenarında yapsak müthiş olurdu Muhteşem olur mornetto üstadım, Hatta ondan önce bergama pergamon oradan kaz dağları yamacında tahta kuşlar köyü müzesi sonrasında kaz dağı ve kaz dağında gölün kenarında ki muhteşem mangallı gece of of ooof sucuklar, etler ![]() Gerçi bunların hiçbiri olmasa da olur sadece geltir muhabbeti olsun yeter ama onlarda muhabbete tat katar. Sabah uyanınca da gölün soğuk suyuyla güzel bir traş.. değerlendirmeye alınsa güzel olur üstadım. |