![]() |
Diş Macunları,İpleri ve Bakım Ürünleri - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Dışı Kozmetik (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=51) +--- Konu Başlığı: Diş Macunları,İpleri ve Bakım Ürünleri (/showthread.php?tid=3842) |
Marvis :D Diş Macunu - korhan - 24/12/2013 (24/12/2013, Saat: 20:11)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Luis'e sorarız Üstadım beni acayip mutlu edersiniz hatta zil takıp oynarım desem yeridir valla acayip sevindim yaa ![]() ![]() ![]() Marvis :D Diş Macunu - theunnamed - 24/12/2013 (24/12/2013, Saat: 20:16)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım beni acayip mutlu edersiniz hatta zil takıp oynarım desem yeridir valla acayip sevindim yaa Kargo konusu çözümsüz maalesef ![]() Yeni Zelanda'ya giden bir komşumuz olursa alsın gelsin 6'lı paket ![]() Amazon'da da var. Marvis :D Diş Macunu - korhan - 24/12/2013 (24/12/2013, Saat: 20:18)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kargo konusu çözümsüz maalesef Niya kargo ile yollamıyorlar mı? Kim gider ki yeni zellanda ya. Amazona bakayım bakalım. ![]() Marvis :D Diş Macunu - korhan - 24/12/2013 (24/12/2013, Saat: 20:18)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kargo konusu çözümsüz maalesef Biri Güney afrika olmak üzere birde ingileterede buldum ing. fiyatı 2.75£ G.A. fiyatı 35 rand. Eğer @chevalier üstad geri dönerse ondan rica edebilirim. ![]() Marvis :D Diş Macunu - tipsol - 24/12/2013 güzel inceleme için teşekkür ederim, elinize sağlık çok beğendim. Daha evvelde konusu geçmişti, bir inceleme yapıldıktan sonra incelemeyi yapan kişiye nezaketende olsa teşekkür etmek o kişiyi memnun ediyor sonuçta bir emek var. Ve daha sonraki incelemer içinde teşvik ediyor ve buda forum için oldukça yararlı oluyor. Fakat 200 kişi okuyup sadece 1 kişi iyi iş derse yorumu yapan ve emek harcayan kisinin şevki kırılabiliyor. Marvis :D Diş Macunu - korhan - 24/12/2013 (24/12/2013, Saat: 21:14)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel inceleme olmuş, eline sağlık Korhan Hocam.Çektiğin fotoğrafların arka planlarında genelde kullandığın ahşap temalar seyri daha da doyumsuz kılıyor.Tekrar ellerine sağlık. Teşekkür ederim üstadım ama o son foto sadece bana ait geri kalanlar advertorial, aslında ben bikaç tane daha resim çektiştim ama konuyu resimle boğmamak için benimkilerden bir tane ekledim. @tipsol üstadım zaten sağolsun sizde dahil dostlarımız emekleri karşılıksız bırakmıyor ama dediğiniz doğru daha çok tebrik herzaman daha çok denemeye yazmaya teşvik ediyor. ![]() Marvis :D Diş Macunu - theunnamed - 24/12/2013 Forum ahalisinin "taltif"idir teşekkür ![]() Marvis :D Diş Macunu - Marvin - 24/12/2013 Ne zamandir aklimda, sepette duruyor kac zamandir. Yilbasi sonrasini bekliyorum bende posta yogunlugu gecsin diye. Marvis :D Diş Macunu - korhan - 24/12/2013 (24/12/2013, Saat: 21:53)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne zamandir aklimda, sepette duruyor kac zamandir. Yilbasi sonrasini bekliyorum bende posta yogunlugu gecsin diye. Alın üstadım alın marvissiz kalmasın dişler. ![]() Marvis :D Diş Macunu - mancho - 25/12/2013 İtalyan malı sanırım. Giden birilerinden istemek lazım. |