The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sonrası (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Konu Başlığı: The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm (/showthread.php?tid=4019) |
The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - onur98 - 24/01/2014 harika inceleme olmuş. üründen öteye geçmiş hatta değerlendirme. Bayıldım gerçekten devamını bekliyoruz @korhan hocam. The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - sertaç - 24/01/2014 kardeşim ellerine sağlık çok keyifle okudum muazzam yazı olmuş.... The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - Straht - 24/01/2014 @korhan komşum çok güzel bir değerlendirme olmuş hem okuması keyifli hemde gayet güzel betimlemişsin balsamın verdiği hissiyatı, Teşekkürler The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - chemistcool - 24/01/2014 @korhan bu inceleme değil, başlı başına yeni bir edebi tür SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - korhan - 24/01/2014 @tipsol üstad asıl ben teşekkür ederim sayende balık çiftliklerinde çalışırkenki günlerime döndüm. İskelede yatardım geceleri. Sabaha karşı denizden karaya bir rüzgar eserdi serin. İşte bu üründe o kokuyu alıp eski günlere gittim. @mancho kartuşların efendisi ben teşekkür ederim. The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - korhan - 24/01/2014 @onur98 birazcık ara vermiştim ama fırsat buldukça bir şeyler karalamaya çalışacağım. Umarım zamanla diğer konularda da böyle paylaşımlar yapabilirim. The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - korhan - 24/01/2014 (24/01/2014, Saat: 14:08)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim ellerine sağlık çok keyifle okudum muazzam yazı olmuş.... Ne demek abi dilim döndüğünce elim erdiğince bir şeyler karaladım. Beğenmene sevindim. The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - korhan - 24/01/2014 (24/01/2014, Saat: 14:31)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @korhan komşum çok güzel bir değerlendirme olmuş hem okuması keyifli hemde gayet güzel betimlemişsin balsamın verdiği hissiyatı, Teşekkürler (24/01/2014, Saat: 14:43)chemistcool Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @korhan bu inceleme değil, başlı başına yeni bir edebi tür @straht komşum bu daha başlangıç esas seninle neler yapıcaz o zaman beraber oratak bir inceleme kaleme alırız. (edebiyat derslerinde hep betimlemelerden nefret etmiştim ) @chemistcool yok be komşum kompozisyonum hep zayıftı The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - Marvin - 24/01/2014 "Yalniz yanak" pehlivan tefrikasi kivaminda! Olumlu anlamda tabi. Vakit ayirdigin icin tesekkurler. The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm - korhan - 24/01/2014 (24/01/2014, Saat: 16:49)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "Yalniz yanak" pehlivan tefrikasi kivaminda! Olumlu anlamda tabi. Vakit ayirdigin icin tesekkurler. Pehlivan tefrikası ha sayende yeni bir şey öğrendim üstad çokta beğendim. esas ben size teşekkür ederim vakit ayıdığınız için. Resimler eklenmiştir. |