![]() |
İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) (/showthread.php?tid=4321) |
Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - anıl gökçe - 17/04/2014 bepanthol krem için ne diyorsunuz işe yarar mı sizce? şap,tend skin,bepanthol hepsini deneyeceğim ![]() Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - Bruker - 17/04/2014 hocam boynunuzun sakal yapısı benimkine çok benziyor gırtlak bölgesi aşşağıya doğru sağ ve sol tarafi ise gittikçe yukarı doğru dönüyor gibi gördüm. gırtlağı aşağı doğru alıp boynun sağ ve sol tarafını yukarı doğru almayı deneyin. ben öyle yapıyorum eğer boynumun sağ ve sol tarafını aşağı doğru alırsam tahriş kaçınılmaz oluyor. Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - anıl gökçe - 17/04/2014 aynen öyle bruker doğru görmüşsün sakal yapısı. seninki de öyle ise sen çözebildin mi? Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - Bruker - 17/04/2014 (17/04/2014, Saat: 02:31)anıl gökçe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynen öyle bruker doğru görmüşsün sakal yapısı. seninki de öyle ise sen çözebildin mi? ben büyük oranda çözdüm eskiden boynun kenarları pütür pütür olurdu noktasal kızarıklıklar belirirdi şimdi onlar kalmadı. teknik hatalarım yüzünden ufak tefek tahrişler yaşıyorum sadece arada. bence sizin probleminizde benimkine benzer. Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - anıl gökçe - 17/04/2014 inş halledebilirim ben de bakalım bi kaç aya neler degisecek ![]() Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - tugruldogan - 17/04/2014 Bepantol plus...her gun sabah tras sonrasi.bende ise yariyor. Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - Naci Erdem - 17/04/2014 Her ne kadar sakal çıkış yönünüzü bilseniz de yüzünüzdeki köpük tıraş olurken sakallarınızın yönünü görmenizi engeller ve sizi yanıltabilir, ben gırtlak bölümünden biraz sorunluydum, Avon kozmetiğin şeffaf traş jelini aldım, bu jel, yüzünüzde ne kadar yayarsanız yayın hiç bir şekilde köpürmeyen bir ürün, böylece sakallarımı görerek traş olmuştum. Artık traş tekniğim buna göre gelişti, ürünün yarısını kullandım ve elim alışınca bıraktım .. Siz de çok karışık bir yönü bulunan sakallarınızı görerek traş olmayı, elinizi buna göre alıştırmayı deneyebilirsiniz ... Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - anıl gökçe - 17/04/2014 tşkr ederim deneyeceğim Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - anıl gökçe - 17/04/2014 evet üstadlar ilk makineyle traşımı olmuş bulunmaktayım ![]() ![]() ![]() ![]() traş sonrası ise soğuk su ile yüzümü yıkadım şap sürdüm sürerken hafif bi yanma yaşadım ama cok degildi.5 dakika bekledim cildim iyice gerginleşti sonra yine soğuk su ile yıkadım kuruladım.tend skin sürdüm pamukla bunu sürerken biraz daha fazla yandı cildim ,10 dakıka bekledım en son arko c yağlı kremi uyguladım ve olayı bitirdim. sonuca gelirsek gayet memnun kaldım traştan dediklerinizi ve forumda okuduklarımı uygulamaya calıstım makineyi bastırmadan kesmeye calıstım sadece duddagın ucuna kücük bir çizik oldu ![]() tavsiyelerinizi bekliyorum Cvp: İlk Geleneksel tıraş(Sorunlu Sakal) - ooppss - 18/04/2014 Sıhhatler olsun. Geleneksel tıraş virüsü bir kişiye daha bulaştı ![]() Bütçede büyük bir delik açlmasına hazır olun. |