The Body Shop Sentetik Fırça - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Diğer Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Konu Başlığı: The Body Shop Sentetik Fırça (/showthread.php?tid=4392) |
Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - Onurper - 17/12/2015 Katılıyorum, sadece kafa kazırken kullanıyorum, yüzümde ise seçim tek: loccitane plisson fırça. Tek geçerim. Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - poyrazbayrak - 17/02/2016 Katılıyorum çok sert bir fırça. Hatta can açılacak kadar sert SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - Soner - 14/01/2019 Bir haftadır bu fırça ile tıraş oluyorum, anlatıldığı kadar batıcı ve rahatsız edici gelmedi bana. Belki ben domuz fırçalara alışkın olduğumdandır, fırça bayağı bir omurgalı, bir sentetiğe göre, domuzu kulanan bunu da rahatlıkla kullanır. Sabahları acele tıraş olacaklar için domuz ve porsuk fırçaları suda bekletmek istemeyenler ve domuz fırça hassasiyeti olanlar için denenebilir. Yaqi sentetiklerle tam tersi karakterde yaqi nekadar yumuşaksa bu fırça domuz sertliğine yakın, ben genelde yüzde domuz fırça ile masajlı köpürtme yaptığım için benim bünyeye iyi geldi. Bir diğer avantajı küçük oluşu seyehatlerinizde yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz, sentetik olduğu için çabuk kuruması da bonus. Sonuç olarak ben memnun kaldım. Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - korgunv - 23/01/2019 Sipariş verdiğim SHAVE AWAY KIT içinde geldi. Dün ilk tıraşımı oldum. Köpük yapma performansı iyi değil. Tasta köpürtüp, uçlarını yüzüme değdirmeden badana fırçası misali uyguladım. İkinci perde için yeterli köpük kalmadı. Kozmetik olarak gayet şık görüntüsü var, sapın mobilya aksamı ve cilası gayet güzel. Fakat performansı iyi değil. Ayrıca parmaklarım sabunlu iken elimden çok fena bir şekilde kaydı. Ben de diğer komşular gibi seyahat fırçası olarak kullanmaya karar verdim. Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - Southwestern - 23/01/2019 Gecenlerde bir indirim magazasinda Maca Root Shave Cream ile beraber set olarak $10'a satiliyordu, ne fircaya, ne de sabuna ihtiyacim olmadigindan almadim tras malzemesi takintisina karsi savas baslatip, "dur!" dedigim an oldu Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - Soner - 24/01/2019 korgunv komşum bu fırçayı nivea krem, maca root aloe krem, de vergulde hand sabun ile kullandım köpük sorunu yaşamadım hiç 3 perde yetecek kadar başarılı köpükler oluşturdum. Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - donniebrasco - 24/01/2019 (02/05/2014, Saat: 16:58)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: elinize sağlık. değerlendirmelerinize tamamen katılıyorum. Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - ekindgn - 21/07/2019 (24/01/2019, Saat: 00:23)donniebrasco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: elinize sağlık. değerlendirmelerinize tamamen katılıyorum. Toplamda 3 sefer denedim, hepsinde de başarısız oldu. Yüze bastırmak gerekiyor, o zamanda köpük dağılıyor ve kalmıyor. Su tutmuyor, köpük yüklemesi yeteri kadar olmuyor. Kenarda duruyor. Fiyatı 70 TL'ymiş, isteyen olursa kargo parasına hemen gönderebilirim. Yoksa çöpe atacağım. Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - edward - 22/07/2019 (21/07/2019, Saat: 21:56)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Toplamda 3 sefer denedim, hepsinde de başarısız oldu. Yüze bastırmak gerekiyor, o zamanda köpük dağılıyor ve kalmıyor. Su tutmuyor, köpük yüklemesi yeteri kadar olmuyor. Kenarda duruyor. Fiyatı 70 TL'ymiş, isteyen olursa kargo parasına hemen gönderebilirim. Yoksa çöpe atacağım. O kadar mı kötü? Cvp: The Body Shop Sentetik Fırça - ekindgn - 07/08/2019 (22/07/2019, Saat: 01:21)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O kadar mı kötü? o kadar yetersiz kalır, toz almada kullanılabilir sadece |