Tabancalarla ilgilenenler kimler? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Tabancalarla ilgilenenler kimler? (/showthread.php?tid=5065) |
Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - BigHillMe - 01/11/2014 ve agır silah edinme hakkına sahip değiliz amerikada bodrumlarını cephaneliğe ceviren her duruma hazırlıklı insanların haline özenmemek elde değil gerçekten silah edinmek her konuda oldugu gibi memlekette servet ruhsat proseduru maliyeti ve her sene işkenceye dönüşen süreç sabır sınıyor enazından can güvenliğinden taşıma ve bulundurma alanlara biraz insanflı davranılmalı hobisi olana vurur bizim memlekette adettirde bari mecburiyeti olana insaf Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - zaprican - 01/11/2014 Arkadaşlar merhaba, Tabanca,silah seçimi ve hangisinin iyi olabileceği kişiye göre farklı olabilir.Kimisi Colt’u kimi Walther’i üstün görebilir.O halde en iyi silah hangisi? Nasıl olmalı ? Cevap: Silah insana ömrün de bir kere lazım olurmuş.Kırk yıl belinde taşırmışsın bir kere lazım olurmuş.İşte o lazım olan anda TUTUKLUK YAPMAYAN silah en iyi silahmış. Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - nacho_grande - 02/11/2014 Elimde bir tane Kırıkkale 9mm var PPK dan sayarsanız eğer Benim favori silahlarım sırasıyla: Walther P99 Glock 19 Gen 4 Heckler & Koch USP Compact Colt 1911 A1 .45 ACP Walther PPK Smith & Wesson 500 Magnum Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - nacho_grande - 02/11/2014 (01/11/2014, Saat: 05:09)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ve agır silah edinme hakkına sahip değiliz ABD için size katılıyorum, ama Kanada' da yivli silah ruhsatı almak çok zor. Bir Kanada göçmeni olarak onu söyleyebilirim. Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - BigHillMe - 02/11/2014 hemen duzelttım hatamı hocam sagolun demekkı kanadada okadarda ruyalar ulkesı sayılmaz Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - nacho_grande - 02/11/2014 (02/11/2014, Saat: 00:54)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hemen duzelttım hatamı hocam sagolun Est. komşum Gidip yaşayana kadar rüyalar ülkesi, ama sonrası beni pek açmadı. Ynt: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - zorba58 - 02/11/2014 @nacho_grande Hocam Kanada ile ilgili bomba sorular gelebilir bir ara tarafımdan sana öm den hazır mısın? Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - yigitemre - 02/11/2014 (02/11/2014, Saat: 00:39)nacho_grande Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ABD için size katılıyorum, ama Kanada' da yivli silah ruhsatı almak çok zor. Bir Kanada göçmeni olarak onu söyleyebilirim. Üstadım ne kadar zor olursa olsun en azından buradaki gibi el yakmıyor ve mühimmat sıkıntısı olmuyordur. Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - nacho_grande - 02/11/2014 (02/11/2014, Saat: 01:12)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @nacho_grande Peki ya siz duyacaklarınız için hazır mısınız? (02/11/2014, Saat: 15:46)yigitemre Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım ne kadar zor olursa olsun en azından buradaki gibi el yakmıyor ve mühimmat sıkıntısı olmuyordur. Av ekipmanı için konuşuyorsak, evet; yivli silahlar için konuşuyorsak burayı pek aratmaz. Cvp: Tabancalarla ilgilenenler kimler? - yigitemre - 02/11/2014 (02/11/2014, Saat: 20:23)nacho_grande Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki ya siz duyacaklarınız için hazır mısınız? Yivli için demiştim ben fakat tabi siz daha iyi bilirsiniz. Doğru bilinen yanlışlar hanemize bir bilgi daha eklemiş olalım sayenizde |