Geleneksel Tıraş Forumları
Feather Stainless Razor AS-D1 - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Feather Stainless Razor AS-D1 (/showthread.php?tid=540)

Sayfalar: 1 2

Feather Stainless Razor AS-D1 - bossyje - 20/03/2012

O zaman şöyle söyleyeylm,AŞIRI mildBlush yani cildi tahriş etme olasılığı sıfır,hatta sakalları bile kesmiyorBlush
Evet 3 parçalı.işçilik kalitesi hiç bir makineye benzemiyor.Çok ayrı bir şey.Üst düzey.
Bir ara ayrıntılı incelemesini yazayım.

Feather Stainless Razor AS-D1 - papazerigi - 20/03/2012

hocam benim gibi her gün tıraş olmak istiyorsanız (ben olmak istiyorum ama olamıyorum, cildim hassas) mild makine alacaksınız ki sakallar derinden gitmesin.Big Grin
beğenmediyseniz, güzel bir fiyata satıp bu güzel kardeşinizi sevindirmek isterseniz buradayım. ama şimdi değil, sonra Smile
şu aralar çok masraftayım. yaza filan....
incelemenizi bekliyorum
(20/03/2012, Saat: 11:24)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O zaman şöyle söyleyeylm,AŞIRI mildBlush yani cildi tahriş etme olasılığı sıfır,hatta sakalları bile kesmiyorBlush
Evet 3 parçalı.işçilik kalitesi hiç bir makineye benzemiyor.Çok ayrı bir şey.Üst düzey.
Bir ara ayrıntılı incelemesini yazayım.

Smile
Hocam bu makine ile değil her gün her saat traş olsanız bir şey olmaz,fakat makine aşırı güzel olduğu için satış yok.Hani vitrine koysan millet anlamasa bile "ne güzel şeymiş bu" diyesi gelir.
Bende iş görmüyor ama ileride çoluk çocuk yeni traşa başlarken iş görür.
Sağlıcakla Kalın

Feather Stainless Razor AS-D1 - papazerigi - 20/03/2012

peki o zaman Smile
(20/03/2012, Saat: 14:33)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Smile
Hocam bu makine ile değil her gün her saat traş olsanız bir şey olmaz,fakat makine aşırı güzel olduğu için satış yok.Hani vitrine koysan millet anlamasa bile "ne güzel şeymiş bu" diyesi gelir.
Sağlıcakla Kalın

Feather Stainless Razor AS-D1 - ErolBöğrek - 20/03/2012

(20/03/2012, Saat: 14:33)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Smile
Sağlıcakla Kalın

dostum çok sağol ...
en fazla merak ettiğim makine de buydu... benim sakallar hem sert, hem de çok sık, dediğin gibi vitrinlik olur bu bende, gene de alet çok şekil yani Smile

Erol Hocam,
Sakın makinenin şekline markasına falan aldanırsınız,tek traşı 6 perdede bitiremezsiniz.Benimde sakallarım çok sık ve sert.Açıyla, teknikle alakası yok,aşırı sevecenSmile bir makine sakallara karşı,kesmeye kıyamıyor yaniBig Grin.Benden söylemesi.
Saygılar

Feather Stainless Razor AS-D1 - BigHillMe - 20/03/2012

e japonlar yapmış makineyi Hideaki San a göre
Uyarmı Aliye Veliye...

(Ali Disterodan devşirme)

Demek sakalları da saçları gibi incetelli ve yogun değil

Feather Stainless Razor AS-D1 - arikanmd - 18/04/2014

Forumda yeni sayilirim, actiginiz bahsin uzerinden 2 yil gecmis. Ne yaptiginizi merak ettim, oncelikle Double edge trasa devam mi, feather alip kullandimiz mi, su anki fikirleriniz ne?