Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür (/showthread.php?tid=5952) |
Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - Bruce - 26/04/2015 Hoşgeldiniz, karamelli waffle tadında, çok güzel bir giriş yazısı olmuş, zevkle okudum. Keyifli forumlar dilerim. Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - adamentium - 26/04/2015 Çok cool bir giriş oldmuş komşum. Şimdiden hoşgeldiniz , sefalar getirdiniz Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - kethuda57 - 26/04/2015 Geleneksel tıraş hayatınızın sadece belirli bir döneminin parçası olmak yerine bundan sonraki hayatınızın bir parçası olur umarım foruma hoşgeldiniz... Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - neoromancer - 26/04/2015 Geleneksellik her daim hayatımın her döneminin epeyce önemli bir parçası olmuştur zaten...traş mefhumu bunun biraz dışında kalıyordu saolsun burdaki arkadaşlar ve paylaşımları dolaylı olarak taşların yerine oturmasına yardımcı oldular-oldunuz-müteşşekirim.. zamanla dahada sağlamlaşmaları icin değerli fikirlerinizle bana ve benim gibi bu eksikliği hissedenlere daha çok katkı sağlayarak önemini kavramalarına yardımcı olursunuz umuyorum...tekrar hoşbulduk Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - ckeskin - 27/04/2015 Hoşgeldiniz. En kısa sürede başlangıç setinizle günün tıraşında da görmek isteriz sizi. Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - Chinaski - 27/04/2015 Hoşgeldiniz, güzel bir giriş yazısı olmuş. Başlangıçlar önemlidir, forumda uygun giriş ürünleriyle ilgili yorumlara da bakarak güzel bir girizgah yapacağınıza eminim Keyifli tıraslar, keyifli forumlar. Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - ferhat1905 - 27/04/2015 Hoşgeldiniz neoromancer arkadaşım. Güzel bir yazı ile olmuş. Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - neoromancer - 27/04/2015 (27/04/2015, Saat: 09:17)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz, güzel bir giriş yazısı olmuş. Başlangıçlar önemlidir, forumda uygun giriş ürünleriyle ilgili yorumlara da bakarak güzel bir girizgah yapacağınıza eminim Hoşbulduk ...hazırlık dönemini aştım sanırım, normal düzene geçtim 1-2 haftadır...geçmişten geleceğe tarzı hafif postmodern bir sunum ayarlamayı düşünüyorum,bakalım ustalar ne diyecek? bu arada bu Chinaski bizim Henk (Henry Chinaski) mi? Günler Tepelerden Aşağı Koşan Vahşi Atlar Misali Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - Chinaski - 27/04/2015 @neoromancer evet Henk Chinaski Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - fatih4342 - 27/04/2015 Hoş geldiniz.Keyifli forumlar. |