Geleneksel Tıraş Forumları
Merhaba Millet - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Konu Başlığı: Merhaba Millet (/showthread.php?tid=5973)

Sayfalar: 1 2

Cvp: Merhaba Millet - arandur - 29/04/2015

(29/04/2015, Saat: 16:10)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoşgeldiniz.
günde 3 tıraşla rekor sizde Smile

Sorma hocam. Aşırı heves cilde zararmış, ben bunu anladım Smile

Cvp: Merhaba Millet - BigHillMe - 29/04/2015

sabah akşama kalkıştığımdan biliyorum hocam Smile
tek perde ile yetinmeniz çok güzel ama

3-4 perdeye çıkanlarımız çok

Cvp: Merhaba Millet - m y r - 29/04/2015

Tıraş hobisinin en kötü yanı da günde 1 tıraş ile sınırlı kalmamız. Sabah 7'de tıraş oldum. İşe geldim, 9'da kargom geldi. Gün bitmedi. Bir an önce eve gideyim de deneyeyim diye düşünüyorum. Evde kadın olsa sanırım heyecanım bununla aynı olacak. Fazla olacağını zannetmiyorum.

Hhoşgeldiniz diyorum.

Sonra da küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Eğer tekniğinizi geliştirmemiş olsaydınız, forumdan öğrenecek çok şeyiniz vardı; hala da var yanlış anlaşılmasın. Ama bence gidin, bir hanım bulun, vaktinizi onu düşünerek geçirin. Aksi takdirde forum sizi hipnotize edecek, kendinizi hiç hayal etmediğiniz bir hayatın içinde bulacaksınız. Takıntılarınız artacak, geceniz gündüzünüz tıraş sabunları kremleri fırçalar olacak. Tavsiye etmiyorum. Ben kendi adıma konuşayım, pişmanım. Dost acı söyler Smile 

Keyifli tıraşlar

Cvp: Merhaba Millet - hergele - 29/04/2015

fotoğraf makinası bakarken dh'de mesajlarını bol bol okuduğum arandur'sunuz sanırım, hoşgeldiniz..

Cvp: Merhaba Millet - danjamem - 29/04/2015

Hobiler insanlarda obsesif bozukluğa yol açıyor. Ben de DVD, kahve, şimdi de bu. Smile

Cvp: Merhaba Millet - Bruce - 29/04/2015

Sanırım hemen hepimiz sakalımızın uzamasını bekler olduk da günde 3 tıraş da başarılıymış Smile Hoşgeldiniz Smile

Cvp: Merhaba Millet - ckeskin - 29/04/2015

(29/04/2015, Saat: 18:44)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş hobisinin en kötü yanı da günde 1 tıraş ile sınırlı kalmamız. Sabah 7'de tıraş oldum. İşe geldim, 9'da kargom geldi. Gün bitmedi. Bir an önce eve gideyim de deneyeyim diye düşünüyorum. Evde kadın olsa sanırım heyecanım bununla aynı olacak. Fazla olacağını zannetmiyorum.

Hhoşgeldiniz diyorum.

Sonra da küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Eğer tekniğinizi geliştirmemiş olsaydınız, forumdan öğrenecek çok şeyiniz vardı; hala da var yanlış anlaşılmasın. Ama bence gidin, bir hanım bulun, vaktinizi onu düşünerek geçirin. Aksi takdirde forum sizi hipnotize edecek, kendinizi hiç hayal etmediğiniz bir hayatın içinde bulacaksınız. Takıntılarınız artacak, geceniz gündüzünüz tıraş sabunları kremleri fırçalar olacak. Tavsiye etmiyorum. Ben kendi adıma konuşayım, pişmanım. Dost acı söyler Smile 

Keyifli tıraşlar

En güzeli ikisini birden halletmek Big Grin

Cvp: Merhaba Millet - Hasan Ali - 29/04/2015

Hoşgeldiniz.