Yeni başlayan için jilet seçimi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: Yeni başlayan için jilet seçimi (/showthread.php?tid=6863) |
Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - crionics - 05/01/2016 Sakallarınız seyrek ve yumuşak olduğuna göre, yurtiçinden mavi astra, treet, yurtdışından personna lab blue tavsiye edeceğim jiletlerdir. E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - m y r - 05/01/2016 @crionics üstadım çok güzel ürünler tavsiye etmiş, tavsiyelerini dikkate alın. Fakat anlam karışıklığı olmasın diye yazmak istedim, "yurtdışından" dediği personna da yine impaticarette mevcut. Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - mancho - 05/01/2016 Hoşgeldiniz. Kimse yazmamış ben yazayım; Wilkinson Sword makineden ne köy olur ne kasaba. Onunla denenen jiletlere yazık Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - mavi - 05/01/2016 @crionics Üstadımın tavsiyesi uygun bir tavsiye. Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - mustafayazar - 05/01/2016 Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - mustafayazar - 05/01/2016 (05/01/2016, Saat: 15:38)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz. Kimse yazmamış ben yazayım; Wilkinson Sword makineden ne köy olur ne kasaba. Onunla denenen jiletlere yazıkÜstad gerçekten bu kadar kötü mü?Bir hevesle almıştık ama peki rimei de var bende o da mı kötü. Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - mancho - 05/01/2016 (05/01/2016, Saat: 15:56)mustafayazar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad gerçekten bu kadar kötü mü?Bir hevesle almıştık ama peki rimei de var bende o da mı kötü. Rimei hiç kullanmadım ama forumda okuduğum üstatlar beğeniyorlar. Wilkinson'dan iyi olduğu kesin, bence denemeleri onunla yapın. Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - Aleksey - 05/01/2016 (05/01/2016, Saat: 15:56)mustafayazar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad gerçekten bu kadar kötü mü?Bir hevesle almıştık ama peki rimei de var bende o da mı kötü. Değil, Wilkinson da pekala harika tıraşlar çıkarabilen bir alet doğru kullanıldığında. Polsilve veya sharpedge gibi jiletler ile bastırmadan, açıya dikkat ederek denemenizi tavsiye ederim. Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - mustafayazar - 05/01/2016 (05/01/2016, Saat: 16:12)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değil, Wilkinson da pekala harika tıraşlar çıkarabilen bir alet doğru kullanıldığında. Polsilve veya sharpedge gibi jiletler ile bastırmadan, açıya dikkat ederek denemenizi tavsiye ederim.Peki sizce Rimei'yle mi Wilkinson'la mı günlük traşımı olayım?Bir de arkadaşların verdiği jilet tavsiyeleri Rimei için de aynı mıdır yoksa makine farklı olduğu için değişir mi acaba? Cvp: Yeni başlayan için jilet seçimi - Aleksey - 05/01/2016 (05/01/2016, Saat: 16:15)mustafayazar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki sizce Rimei'yle mi Wilkinson'la mı günlük traşımı olayım?Bir de arkadaşların verdiği jilet tavsiyeleri Rimei için de aynı mıdır yoksa makine farklı olduğu için değişir mi acaba? Hangisi daha hoşunuza giderse onu kullanın, tamamen kullanıcıya bağlı bir durum bu. Jilet konusunda önerileri genel olarak düşünebilirsiniz. Kullandıkça zaten damak tadınız oturacak. Permasharp, Astra gibi seçenekler güzel başlangıç noktaları her alette. Mild aletler ile keskin konforlu jiletler benim favorim. Rapira'lara falan da şans verin, orta agresiflikte bir alet ile çok keyifli günlük tıraşlar çıkarıyordum. |