Geleneksel Tıraş Forumları
HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37)
+--- Konu Başlığı: HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER (/showthread.php?tid=769)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - hiçOLMAKhiç - 07/05/2012

arkadaşlar 112 kilodan rejim sayesinde 3 ayda 94 kiloya düşünce tabiki doktor kontrolünde saclarım oldukcada uzun o yüzden rejimin etkisi ve mevsim değişikliği etkisi ile saclarım cok ciddi dökülmeye başladı doktoruma danıştığımda kullanmış olduğun şampuanın içine 10 adet bepanten iğnesi kapsülü ve 1 adetde E vitamini iğnesi kapsülü koyarak bu sorunu cözersin dedi saclarımın dökülmesi durdu ciddi yağlanma ve kepeklenme vardı hepsi çok şükür sırra kadem bastılar ahenkle dans eden bir saca kavuştuk cok şükür tavsiye ederim .

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - papazerigi - 08/05/2012

mantar filan olabilir miydi bilmiyorum. abdest alınca saçlar çabuk kirlendiği için ıslanmadan dolayı, her gün saçımı yıkamazsam muhakkak kaşıntı başlıyordu. şimdi çok şükür bitti. bu sıkıntıyı yaşayanlara öneriyorum.

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - zorba58 - 08/01/2013

Arkadaşlar Clear Man!!!Tam olarak şu ürün:
35349317_large-500x500.jpg
Yıllarca kepek ve seboreik dermatit ile boğuşan saç derim(kaşıntı ve kızarıklıklar cabası) bu ürünle yaklasık üç aydırtek kelimeyle SORUNSUZ..
Onca sabun, doğal ürünler, medikal şampuanlar, katranlı ürünler, kükürtlü ürünler vs.
Doktor özellikle deterjanlı normal şampuanları kullanma demişti ama aldı kullandım sinirlendim bir gün.
Muazzam kokulu saçlarım süper oldu valla. İstediği kadar deterjan olsun cleara devam

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - ihtilaf - 08/01/2013

Ali taran ve Sinan Çetin daha iyisini yapamazdıBig Grin

(08/01/2013, Saat: 22:17)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Clear Man!!!Tam olarak şu ürün:
Yıllarca kepek ve seboreik dermatit ile boğuşan saç derim(kaşıntı ve kızarıklıklar cabası) bu ürünle yaklasık üç aydırtek kelimeyle SORUNSUZ..
Onca sabun, doğal ürünler, medikal şampuanlar, katranlı ürünler, kükürtlü ürünler vs.
Doktor özellikle deterjanlı normal şampuanları kullanma demişti ama aldı kullandım sinirlendim bir gün.
Muazzam kokulu saçlarım süper oldu valla. İstediği kadar deterjan olsun cleara devam

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - errate - 08/01/2013

2 senedir çaykur organik zümrüt yeşil çay içiyorum aktarlardan ne olduğu belli olmayan ürünler yerine devlet markası çaykur güvenilir deneyin tavsiye ederim.. rhlaug.jpg

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - hergele - 08/01/2013

Tavsiye için teşekkürler zorba58 arkadaşım, deneyeceğim...

(08/01/2013, Saat: 22:17)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Clear Man!!!Tam olarak şu ürün:

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - Lord Sparhawk - 08/01/2013

BITTIM-SABUNUM.jpg

olay budur..

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - yarhasan - 08/01/2013

bugune kadar butun şampuanları denedim gerçekden clear gibi şampuan görmedim clear gerçekden hakkını veren kaliteli bir şampuan benimde kepek problemimi çözmüştü.

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - inceptum - 08/01/2013

Güzel başlık oldu.Paylaşım yapılırsa çok faydalanırız.

Benim şu anda aklıma gelen Dockers'ın ütü gerektirmeyen yıkanınca rengi atmayan pantolonları oldu.D2 straight fit serisinden bendeki.150-160 tl olmalı.Ben en kısa zamanda bir tane daha alacağım,herkese tavsiye ederim.

HER KULVARDA KALİTELİ ÜRÜNLER - ihtilaf - 08/01/2013

Yüz için almıştım,saçıma kullandım beğendim.

29860002_large.jpg