Merhabalar, İyi akşamlar - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: Merhabalar, İyi akşamlar (/showthread.php?tid=7900) Sayfalar:
1
2
|
Cvp: Merhabalar, İyi akşamlar - Atafin - 26/11/2016 (26/11/2016, Saat: 00:55)LiuShang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok haklısınız hocam. Hoşgeldiniz. (26/11/2016, Saat: 01:53)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz , (26/11/2016, Saat: 02:56)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz komşum, keyifli forumlar dilerim. (26/11/2016, Saat: 03:11)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz,bol köpüklü,keyifli tıraşlar dilerim. (26/11/2016, Saat: 15:25)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Atafin komşum Hoşgeldiniz, keyifli forumlar zevkli tıraşlar dilerim. Sağolun, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Hoşbulduk da benden o zaman Cvp: Merhabalar, İyi akşamlar - Atafin - 26/11/2016 (26/11/2016, Saat: 01:25)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz komşum. Kesinlikle. Nasıl olsa ekranın arkasındayız karşıdaki beni görmüyor istediğimi söyleyeyim şeklinde değil, o klavyenin başında, ekrandan yazılanları okuyanın da bir birey olduğunu gözeterek üslubuna dikkat eden, aile terbiyesinden ödün vermeyen aynı zamanda bunu yapacağım diye gereksiz samimiyetsizliğe girmeyen çok güzel insanların olduğu bir forum. Samimiyetini de bu adap kadar seviyorum. (26/11/2016, Saat: 14:58)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz. Keyifli tıraşlar. Geleneksel tıraşı tavsiye eden doktor(ları) tebrik etmek lazım Cildiye uzmanlarının temsil edici bir çoğunluğu "en sağlıklı" tıraşın kişisel ustura ile olan tıraş olduğu konusunda hemfikir. Tabi sağlık şartlarına, saklama ve tıraş koşullarına dikkat etmek şart. Ama benim dikkatsizliğim sebebi ile ustura bende çok sağlıklı bir etki bırakmadı, kulağın yarısını alıyorduk az daha Ancak her tıraşta yeni bir jiletin kullanıldığı bir DE ya da SE taşıyıcının da ustura kadar sağlıklı olduğu söylenebilir sanırım. Cvp: Merhabalar, İyi akşamlar - rocnel - 26/11/2016 (26/11/2016, Saat: 17:03)Atafin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolun efendim, ürünlerinizi beğeniyle takip ediyor emeklerinizi takdir ediyorum. Gösterdiğiniz gayretle bizleri gururlandırıyorsunuz. Çok teşekkür ederim, elimizdeki imkanlarla değişik fikirler ortaya koyuyoruz. Maksat hoş muhabbet keyifli bi hobi hepimiz için, saygılar. Merhabalar, İyi akşamlar - rating - 26/11/2016 Hoş geldiniz komşum, keyifli tıraşlar dilerim. Cvp: Merhabalar, İyi akşamlar - Selman - 26/11/2016 Hoş geldiniz keyifli tıraşlar. Forum ortamını da çok güzel özetlemişsiniz. Cvp: Merhabalar, İyi akşamlar - dikdik_s - 27/11/2016 Hosgeldiniz, guzel tıraşlar, hos sohbetler dilerim. Cvp: , İyi akşamlar - marek - 28/11/2016 başka türlü bir tıraşın mümkünlüğü üzerine düşünüp araştırırken bulduğum foruma üye olmanın sevinciyle herkese iyi akşamlar diliyorum. Cvp: Merhabalar, İyi akşamlar - marek - 29/11/2016 başka türlü bir tıraşın mümkünlüğü üzerine düşünüp araştırırken bulduğum foruma üye olmanın sevinciyle herkese iyi akşamlar diliyorum. |