![]() |
Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: USTURALAR (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=15) +--- Forum: Jiletli Usturalar (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=17) +--- Konu Başlığı: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı (/showthread.php?tid=8526) |
RE: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - Niko - 20/07/2017 @Nani Kuş üstadım, size Lorenzo hikayesini de anlatayım dinleyin o zaman ![]() ![]() ![]() Bu arada fena off topic oldu, kusura bakmayın dostlar. Farkında olmadan mevzu böyle gelişti ![]() RE: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - dikdik_s - 20/07/2017 Komsum harika yazılar, konu cok faydalı bir bilgi olarak forum arsivine girdi, klavyenize saglık. Lorenzo hikayesine cok guldum, iyi ki anlatın baba. ![]() Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - Nani Kuş - 20/07/2017 Hahhaaa Lorenzo hikayesi müthiş . Değerli Komşular benide affedin konunun epey dışına kaçtık . RE: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - Niko - 20/07/2017 (20/07/2017, Saat: 02:30)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum harika yazılar, konu cok faydalı bir bilgi olarak forum arsivine girdi, klavyenize saglık. ![]() RE: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - finwe - 20/07/2017 @Niko komsum, paylasiminiz icin tesekkurler, emeginize saglik. Ortalama 3 dk.lik tiras suresinin baya uzerinde oldugumu dusunuyorum, ya hazir kopuk+kartuslular ortalamayi baya dusuruyor, ya ben cok yavasim ![]() "Lorenzo" ile ilgili yaziniz da cok samimi olmus, tebessumle okudum. RE: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - kral arthur - 20/07/2017 Selamlar keyifle okudum yazıyı meslek icabı hemen kapıldım konuya. Keyifli tıraşlar... RE: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - umutatakul - 20/07/2017 Şimdiye kadar nasıl karşıma çıkmamışta okumamışım dedirtecek kadar güzel bir yazı. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler @Niko komşum. Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - gr00v3r - 20/07/2017 Arama sırasında rastlamıştım ben de yazıya ama forumda okumak ve sizin paylaşımınız daha keyifli idi teşekkürler RE: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - Niko - 20/07/2017 (20/07/2017, Saat: 03:22)Kızılsakal-57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok samimi bir yazı, teşekkürler üstadım. Teşekkürler @Kızılsakal-57 üstadım. (20/07/2017, Saat: 08:13)finwe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Niko komsum, paylasiminiz icin tesekkurler, emeginize saglik. Teşekkürler @finwe komşum. Aslında hemen hepimizin tıraş süre ortalaması 3 dk. üzerinde. Çünkü özeniyoruz, keyif alıyoruz. Bizler farklıyız ![]() (20/07/2017, Saat: 11:28)umutatakul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdiye kadar nasıl karşıma çıkmamışta okumamışım dedirtecek kadar güzel bir yazı. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler @Niko komşum. Rica ederim @umutatakul komşum. (20/07/2017, Saat: 13:25)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arama sırasında rastlamıştım ben de yazıya ama forumda okumak ve sizin paylaşımınız daha keyifli idi teşekkürler Rica ederim @gr00v3r komşum. Bazen böyle güzel yazılara rastlıyorum ama hızlı okuyup geçmek durumunda kaldığım zamanlar çoğunlukta. Atlamamak lazım aslında, bunlar keyifli paylaşımlar. Forum bazen rutine bağladığında da renk getiriyor. Selamlar. Cvp: Enis Berberoğlu ile Geleneksel Tıraşa Dair Keyfli Bir Yazı - mustbe - 07/02/2019 Hortlatalım da yeniler ve unutanlar faydalansın ![]() |