[İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Diğer Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Konu Başlığı: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) (/showthread.php?tid=8570) |
RE: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - FurkanErdem - 01/08/2017 (01/08/2017, Saat: 23:28)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleme için çok teşekkürler. Bu fırça hakkında bilgim yoktu, çok iyi oldu komşum. Rica ederim komşum. Ben de şans eseri gördüm. [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - Nani Kuş - 01/08/2017 Komşum inceleme için teşekkür ederim elinize sağlık . Fırçanın sapı hakkında bilği alabilirmiyim rica etsem . RE: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - FurkanErdem - 01/08/2017 (01/08/2017, Saat: 23:39)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum inceleme için teşekkür ederim elinize sağlık . Rica ederim üstadım. İnceleme kısmında belirtmeyi unutmuşum. Sap reçineden yapılma. Ağır ve dengeli bir yapısı var. Fs finest ve Davinci uomo'nun saplarından bir tık daha kalın ve tok geldi bana. RE: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - Serjames - 02/08/2017 (01/08/2017, Saat: 23:18)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim üstadım. Size inceleme sözüm vardı, Fs finest 2 band'ın incelemesini yapacaktım. Neye niyet neye kısmet Dert etme , bir inceleme yaptın ya gerisi su gibi gelir O incelemeyi hala bekliyorum unuttum sanma RE: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - FurkanErdem - 02/08/2017 İnşallah @Serjames üstadım RE: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - Niko - 02/08/2017 İncelemeyi keyifle okudum üstat, elinize sağlık. Tam da, acaba sentetik bir fırça alıp denesem mi, düşüncesinde forumu karıştırırken denk gelmesi güzel tesadüf oldu. RE: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - dnz35 - 02/08/2017 @FurkanErdem Elinize sağlık, güzel bir inceleme yazısı olmuş. Bu arada köpürtme kasesinin boş görselini ve mağaza bilgilerini paylaşabilir misiniz? [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - ahraz - 02/08/2017 @FurkanErdem Hocam elinize,emeğinize sağlık.Çok doyurucu ve güzel bir inceleme olmuş.Fiyat/performans olarak beğenmenize sevindim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - FurkanErdem - 02/08/2017 (02/08/2017, Saat: 03:00)Niko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İncelemeyi keyifle okudum üstat, elinize sağlık. Tam da, acaba sentetik bir fırça alıp denesem mi, düşüncesinde forumu karıştırırken denk gelmesi güzel tesadüf oldu. Rica ederim üstadım, beğenmenize sevindim. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim. (02/08/2017, Saat: 10:36)dnzk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FurkanErdem Teşekkür ederim komşum. Gittigidiyor üzerinden bir satıcıdan almıştım, şimdi baktım da kapanmış mağaza. Ürün görselini eve geçince paylaşırım. (02/08/2017, Saat: 12:05)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FurkanErdem Hocam elinize,emeğinize sağlık.Çok doyurucu ve güzel bir inceleme olmuş.Fiyat/performans olarak beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim üstadım, incelememi beğenmenize sevindim. RE: [İNCELEME] - Yaqi Sentetik Tıraş Fırçası (24 mm) - Tahir - 03/08/2017 @FurkanErdem komşum elinize emeğinize sağlık yazınızı keyifle okudum, güzel inceleme için teşekkürler.. |