![]() |
Geltir üyeleri için ustura projesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Geltir üyeleri için ustura projesi (/showthread.php?tid=8650) |
RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - Selman - 11/09/2017 Zaman zaman çelik ustura almayı düşünüyorum ama kayışı taşı vs düşününce hep vazgeçiyorum. Böyle set halinde falan olursa almayı düşünebilirim. RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - posicor - 11/09/2017 Beni de ekleyin üstad, 6/8 tercihim ama 5/8 de olur, sap malzemesi mühim değil, logo tercihan forum logosu ama olmadı kayın ağacı da olabilir. RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - PisPorsuk - 11/09/2017 (11/09/2017, Saat: 13:11)Selman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaman zaman çelik ustura almayı düşünüyorum ama kayışı taşı vs düşününce hep vazgeçiyorum. Böyle set halinde falan olursa almayı düşünebilirim. +1 RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - umutatakul - 11/09/2017 (11/09/2017, Saat: 13:11)Selman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaman zaman çelik ustura almayı düşünüyorum ama kayışı taşı vs düşününce hep vazgeçiyorum. Böyle set halinde falan olursa almayı düşünebilirim. Al benden de o kadar RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - Kubilay - 12/09/2017 Sayin arkadaslar, Secilen ustura 5/8 ya da 6/8 olacak iki seçenegi tanitayim. bir set olusturmak için maliyet yükselir fakat ustura yaninda öyle de bir sey sunabilirim. çift tarafli bileme kayisi kösele deri 7cm eni-boyu 55cm(arkasi keten 7cm)= 100TL yada çift tarafli bileme kayisi kösele deri 5cm eni-boyu 35cm (arkasi kanevas 5cm)=60TL kayisin üstune ayni sekilde forumun logosunu basariz. Su an listede aldigim proje için katilimcilar: son guncelleme 12/09 Posicor 6/8 Pisporsuk 5/8 Onurcakmak 5/8 FurkanY 5/8 Kokopelli 5/8 Taskind 5/8 Kral Arthur 5/8 Ardinçkotrani 6/8 + genis kayis Umutakdag 5/8 Gr00v3r sadece genis kayis isminizi de usturanin sirtinda da yazabiliriz, 10TL ekstra ücret alinacak o zaman. Her usturanin bir seri numarasi olacak Durumu degistirmek için bana mesaj atabilirsiniz. Tesekkurler RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - Umutakdag - 12/09/2017 6/8 demeyi çok isterdim fakat çoğunluk 5/8 den taraftar. Beni de 5/8, herhangi sap seçeneği ve mümkünse geltir logosu ile alım listesine kaydebilirseniz sevinirim. Merci d'avance RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - ArdıçKatranı - 12/09/2017 @Kubilay ustam öncelikli tercihim 6/8 olur, bir de 100 TL'lik kayış listesine de eklerseniz sevinirim, teşekkürler. Geltir üyeleri için ustura projesi - gr00v3r - 12/09/2017 7 cm'lik bileme kayışı için beni de ekleyiniz RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - Kubilay - 12/09/2017 Sap konusunda, abonoz, zeytin, ingiliz kavak +60TL Bokot (karaagaç), Gulagaci +80TL Yilanagi (çok sert), manda boynuzu siyah/ sari+160TL RE: Geltir üyeleri için ustura projesi - kokopelli - 12/09/2017 Çelik paslanmaz mı olacak, karbon mu? Ben Zeytin ağacı isterim sanki ama zeytin ağacı karbon çeliğe asitli geliyor diyordu Opinel (bıçak üreticisi). |