![]() |
İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Kremleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=13) +--- Konu Başlığı: İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun (/showthread.php?tid=8954) Sayfalar:
1
2
|
RE: İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - pilotic - 23/01/2018 Elinize sağlık teşekkürler benim de merak ettiğim bir sabundu. RE: İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - kral arthur - 23/01/2018 Emeğinize sağlık sayenizde geleneksel Tıraş konusunda görece en zayıf kaldığım sabun/krem alanında bilgim epey arttı. Selamlar... İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - Nani Kuş - 23/01/2018 @ahraz komşum inceleme için teşekkürler . Yıllar içinde koku zevkimin ne olduğunu öğrendim Eger Hacı misk kokusu tabir ettiğimiz katogeride değilse o kokular bana uygun diyorum . Ve sabunda koku öceliğim değişti sabunun performansı ve kokusunu ( çok öncelikli değil ) beraber değerlendiriyorum artık . İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - ahraz - 23/01/2018 @pilotic @kral arthur Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. @Nani Kuş Abim bence de doğru bir yol.Görece sevmediğimiz ürünü kullanmak eziyet.Koku sevmedin mi sat,belki başka seven bir arkadaş faydalanır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - FurkanY - 23/01/2018 Sabun öyle çok ilgimi çekmese de inceleme o kadar güzel ki ![]() ![]() İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - ahraz - 24/01/2018 (23/01/2018, Saat: 23:33)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabun öyle çok ilgimi çekmese de inceleme o kadar güzel ki ![]() ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - PisPorsuk - 26/01/2018 Mis gibi sabuna, mis gibi inceleme olmuş... Çıpayı ben atmadım ki, neyse onu söyledim, sohbet kaynamasına rağmen dikkatin 10 numara sevgili Caner kardeşim... RE: İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - Tahir - 26/01/2018 @Ahraz Caner kardeşim, Emeğine kalemine sağlık, yazını görünce yine bir solukta keyifle ve gülümsemeyle okudum.. Tüm yaşamın gülümsemeyle geçsin kardeşim ![]() Bendede @PisPorsuk Ümit kardeşimizin sabunu teslim anı vardı ![]() Bu arada @dikdik_s dostumuzun verdiği wholly kaw nasıl? Ben tasa basmıştım benim AlperCo el sabunu yaparak yok etmiş deneyemedim ![]() İNCELEME:The Obsessive Soap Perfectionist Shogun - ahraz - 27/01/2018 (26/01/2018, Saat: 22:25)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Ahraz Caner kardeşim, Abi güzel sözlerin için teşekkür ederim.Wholly kaw kullandım abi.Bence biz de söyleyelim,inanın pişman olmayız.Şimdiye kadar kullandığım en iyi sabun diyebilirim.Bi kaç küçük eleştirim var,onları da incelemeye saklayayım. ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi (26/01/2018, Saat: 18:27)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mis gibi sabuna, mis gibi inceleme olmuş... Çok teşekkür ederim Abi,bizden kaçmaz ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |