Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ TEKNİKLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Tıraş Teknikleri Soru Cevap (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Konu Başlığı: Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) (/showthread.php?tid=9669) |
Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - Aersin - 18/10/2018 Jileti hissetirme anlamında sıraladım, (agresiften daha az’a) Düz De’ler; Goldachs Titan Rimei Gillette Aristokrat Rocnel Se P ( bunu düze mi Se’ye bilemedim ) Slantlar; Paa Aluminyum Slant Paa Bakalite Slant Paa Oc Slant Merkur 39C Merkur 37C İkon X3 Maggard Slant Open Comb; R41 Paa Name Taker Fatip Grande Fatip Retro Merkur Oc’ler 50 mm SE; Asylum RX Rocnel SE Moongose SE Ayarlı Aletler; Merkur Futur Merkur Progress Gillette Fatboy Rex Gillette BB Gillette Slim Dönemsel ,acemilikte dahil aklımda kalan kullandığım tecrübe ettiğim ve öznel değerlendirmemdir. Saygılar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - Nani Kuş - 18/10/2018 Agresif oğlu agresif Merkür VİSİON - R-41 en agresif benim - VİSİO.......Ney ney ne dedin Döverim hepinizi Cvp: Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - ziyanınjileti - 18/10/2018 (18/10/2018, Saat: 21:32)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Agresif oğlu agresif Merkür VİSİON Yahu kamera açısından mıdır nedir, jilet açıklığı bayağı fazlaymış. Bu güzellik son ayarda mı üstadım..? RE: Cvp: Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - FearOfATG - 18/10/2018 (18/10/2018, Saat: 22:21)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yahu kamera açısından mıdır nedir, jilet açıklığı bayağı fazlaymış. Bu güzellik son ayarda mı üstadım..?Jilet komple açıkta gibi geldi bana ama Bununla tıraş peeling etkisi yapar abi, alır üst tabakayı.. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - Nani Kuş - 18/10/2018 Resimdeki en küçük ayarda . Şimdi Kral kükremeye başlayacak En son ayar boş En son ayar jilet takılı hali Cvp: RE: Cvp: Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - ziyanınjileti - 18/10/2018 (18/10/2018, Saat: 22:25)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jilet komple açıkta gibi geldi bana ama Alacağı tabaka yağ olur hocam. Cildim feci yağlı. R41 ve Arko çubuk sabunla (nemlendirmeyi bırak cilt kurutan bir sabun) bile gün aşırı tıraş oldum ama fayda etmiyor. @Nani Kuş vayyy tam benlikmiş bu. Visioncum, seni tanımak istiyorum yiğidim, aslanım, koçum... Gerçi bulunabilirlik sıkıntı. Hatta üretimi kalktı diye biliyorum ama tam bilgim yok. Cvp: Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - Kerkenez - 18/10/2018 Gem Mmoc Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - Nani Kuş - 18/10/2018 Üretimden kalktı doğrudur bulunması eBay üzerinden hala mevcut . Kıymetlimdir Vision en sevdiğim makinalardan bir tanesidir . Ama koca balyoz RE: Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - FearOfATG - 18/10/2018 (18/10/2018, Saat: 22:43)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üretimden kalktı doğrudur bulunması eBay üzerinden hala mevcut . Kıymetlimdir Vision en sevdiğim makinalardan bir tanesidir . Ama koca balyozThor'un çekici mübarek Sizin yüzünüz bunu destekliyorsa mermer gibi cilt vardır hocam şanslısınız... Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Cvp: RE: Kullandığımız en agresif tıraş aletleri(ANKET) - ziyanınjileti - 18/10/2018 (18/10/2018, Saat: 22:43)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üretimden kalktı doğrudur bulunması eBay üzerinden hala mevcut . Kıymetlimdir Vision en sevdiğim makinalardan bir tanesidir . Ama koca balyozVision sahibi olarak, sanki 3.köprünün ayağında arsa sahibi olmuşsunuz gibi değerlidir sizin için şimdi komşum. Güle güle kullanın balyozunuzu, keyifli tıraşlarınız olsun... (18/10/2018, Saat: 22:55)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Thor'un çekici mübarek Sizin yüzünüz bunu destekliyorsa mermer gibi cilt vardır hocam şanslısınız... Caner hocama katılıyorum. Cildinizin bunu kaldırması sizin için büyük şans. |