YUMA traş makinesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Ekonomik Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: YUMA traş makinesi (/showthread.php?tid=23) |
RE: YUMA traş makinesi - habaz - 13/02/2018 Ben de modifiye denememi paylaşmak istiyorum.. YUMA traş makinesi - FurkanErdem - 13/02/2018 @habaz komşum, çok hoş olmuş. Kaplama için ne kullandınız? RE: YUMA traş makinesi - habaz - 13/02/2018 (13/02/2018, Saat: 21:40)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @habaz komşum, çok hoş olmuş. Kaplama için ne kullandınız? Teşekkür ederim. Zımpara ve temizlikten sonra akrilik astar ve üzerine mat siyah siprey boya kullandım. Cvp: YUMA traş makinesi - jegal - 06/04/2018 Merhaba arkadaşlar bir dönem yuma traş aletinin nikel kaplamalısı piyasadaydı ve şimdi üretilmiyor tesadüfen köy marketinde yuma nikel kaplamalısını görüp aldım resimlerini paylaşıyorum Cvp: YUMA traş makinesi - abdussamedy - 21/04/2018 yumanın koruma barını keserek çıkarttım çok şahane bir alet oldu. yeşil astra,koruma barsız yuma ve biraz dikkat ile çok şahane bir traş oldu gerçekten bu işi için çok paralar harcamaya gerek yok Cvp: YUMA traş makinesi - jegal - 21/04/2018 @abdussamedy koruma barsız yuma kullanımında el alışkanlığı önemli ve bastırmamak bastırınca tahrişi arttırır makine zaten hafif ona dikkat et çene bölgesinde zorlanmalar olabilir dikkat et ilk başlarda küçük kesikler atabilirsin yumanın jileti sıkarken birde kontrol et bazen jilet yamuk duruyor maliyetli aletlere çok para harcamak keyif işi o daha çok koruma barlı sevenler iyi akşamlar Cvp: YUMA traş makinesi - Köse123 - 21/04/2018 Yuma aleti merakımdan dolayı bir kere koruma barı olmadan kullandım, sonrası tahmin edeceğiniz üzere aşırı tahriş ve kıl dönmesi. Sedef usturanın tıraşı bile bu yönteme göre daha affedici. Cvp: YUMA traş makinesi - abdussamedy - 21/04/2018 (21/04/2018, Saat: 21:32)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yumanın koruma barını keserek çıkarttım çok şahane bir alet oldu. yeşil astra,koruma barsız yuma ve biraz dikkat ile çok şahane bir traş oldu gerçekten bu işi için çok paralar harcamaya gerek yok koruma barsız yuma ile yani sadece ortadaki kısma bağlı paralel koruma barlarının olmadığı yuma ile sadece feather jilet kullanırken çok sakin davranmanız gerekiyor (zaten yanlış bir harekette direk çiziyor) haricinde on numara bir alet ben güvenli traş aletlerinin kesme yakınlığını açıkçası beğenmedim. sürekli makine değiştirmekten yada ayarlı birşey almaktansa bu yuma çok güzel bir alternatif oldu Cvp: YUMA traş makinesi - jegal - 22/04/2018 (21/04/2018, Saat: 22:51)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: koruma barsız yuma ile yani sadece ortadaki kısma bağlı paralel koruma barlarının olmadığı yuma ile sadece feather jilet kullanırken çok sakin davranmanız gerekiyor (zaten yanlış bir harekette direk çiziyor) haricinde on numara bir alet ben güvenli traş aletlerinin kesme yakınlığını açıkçası beğenmedim. sürekli makine değiştirmekten yada ayarlı birşey almaktansa bu yuma çok güzel bir alternatif oldu Komşum ilk koruma barsız kullanımlarda orta keskinlikle jiletle başlanmalı feather keskin jiletler biraz koruma barsız kullanımlarda deneyim ister hiç eline koruma barsız alet almayan kişi featherle başlarsa hata yapar. en mantıklı yol günümüzde traş aletleri 100 TL üstü. koruma barsız kullanım varken hiç gereği yok 100 tlilik aletin almanın tek perdede veyahutda 2 perdede işini bitiriyorsun yola para dökmekden başka bir şey değil. Cvp: YUMA traş makinesi - sfenks - 16/05/2018 Yuma'yıda ve Merkur 1904 42C'yide kullanmış arkadaşlar varsa yorumlarını aktarabilir mi? |